1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. EREĞLİ’DE GÜNDEM YİNE OPRUKÇU
EREĞLİ’DE GÜNDEM YİNE OPRUKÇU

EREĞLİ’DE GÜNDEM YİNE OPRUKÇU

Önceki gün komşu İlçemiz Ayrancıya gelen ve burada yaptığı açıklama ile gündem oluşturan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin ulusal basında da yer bulan açıklaması Ereğli’de gündem oldu.

A+A-

Bir vatandaş tarafından yapılan bir çağrıya karşı Bahçeli tarafından yapılan açıklama ise İlçe’ de çok konuşuldu. Oprukçu’ya gönül verenleri ve İlçe halkını derinden yaralayan bir açıklama olarak görüldü. Ereğli halkının hür iradesiyle 31 Mart yerel seçimlerinde büyük destek vermek suretiyle, Bağımsız Ereğli Belediye Başkanı adayı olan Hüseyin Oprukçuyu başkan seçmişti. İlçe halkının teveccühü ile başkan seçilen Oprukçuya vatandaş yine sahip çıktı. Ve görülen o ki İlçemiz Ereğli’de yine genel havada o yönde esmektedir.

Ereğli sevdalısı olarak bilinen, tavır ve davranışlarıyla gönüllere girmesini bilen Oprukçu Ereğli halkının yoğun istek ve taleplerini değerlendirerek Ereğli aşığı olduğunu gencinden yaşlısına gösteren ve hissettiren yine davasından hiç ödün vermediğini her fırsatta dile getirmiştir.

21 Temmuz 2019 tarihinde Karaman’ın Ayrancı ilçesinde ki program için gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli halka hitaben yaptığı konuşma sırasında bir vatandaşın söylediği o cümle gündemi belirledi. Başkanım Oprukçu meselesini halledin diye seslenince konuşmasına ara veren Sayın Bahçeli ‘’Oprukçu’nun bizimle alakası kalmamıştır, davasında olanla beraberiz, ayrılanlara işimiz yoktur ‘’diyerek cevap vermesi, Ereğli İlçesinde İlçe halkını ve Oprukçuya destek veren Ereğli seçmenini üzdüğü görüldü.

Bu açıklama Ereğli’de neleri belirleyecek zaman neleri bizlere gösterecektir. Yoksa Ereğli sevdalısı Oprukçu bu açıklama sonrasında daha da güçlenerek yol mu alacaktır? İlçe halkı onu Efsaneleştirecekmidir. Onu’da siyaset arenası bizlere gösterecektir diyoruz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum