1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ’DE SİS ETKİLİ OLUYOR
EREĞLİ’DE SİS ETKİLİ OLUYOR

EREĞLİ’DE SİS ETKİLİ OLUYOR

Ereğli ve Bölgemiz güne sisle uyandı. Kent merkezinde gün boyu süren sisİlçemizde etkili oldu. Gece saatlerinde başlayan sis, gündüzde etkisini sürdürdü. Görüş mesafesinin yer yer 10 ile 20 metrenin altına kadar düştüğü Ereğli’de özellikle sürücüler zor a

A+A-

Ereğli ve Bölgemiz güne sisle uyandı. Kent merkezinde gün boyu süren sisİlçemizde etkili oldu. Gece saatlerinde başlayan sis, gündüzde etkisini sürdürdü. Görüş mesafesinin yer yer 10 ile 20 metrenin altına kadar düştüğü Ereğli’de özellikle sürücüler zor anlar yaşadı. Konya, Ereğli, Karaman, Aksaray ve Niğde’de, sabah ile gece saatlerinde, hava sıcaklığının düşmesine bağlı buzlanma ve don olayı beklendiği vurgulandı.

Vatandaşların buzlanma ve don nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları istendi. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Konya,Ereğli, Karaman, Aksaray ve Niğde illeri genelinde yer yer yoğun sis, beklendiğini öğrenildi.  Yer yer oluşacak yoğun sis, nedeniyle ulaşımda aksamalar başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olması istendi.

Can ve Mal güvenliği açısından sürücülerin daha dikkatli olması konusunda bilgilendirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.