1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de terör olaylarını protesto edildi
Ereğli’de terör olaylarını protesto edildi

Ereğli’de terör olaylarını protesto edildi

 Ereğli’de terör olaylarını protesto eden vatandaşlar,Hdp ilçe binasının tabelasını indirdi Türk Bayrağı astıEreğli de  terör olaylarını...

A+A-

 

Ereğli’de terör olaylarını protesto eden vatandaşlar,Hdp ilçe binasının tabelasını indirdi Türk Bayrağı astı

Ereğli de  terör olaylarını protesto eden vatandaşlar, HDP ilçe binasına giderek, parti tabelasını indiren vatandaşlar Türk bayrağı astılar.

Ereğli’de terör olaylarını protesto eden vatandaşlar, HDP il binasına giderek, parti tabelasını yerinden indirdi binaya Türk bayrağı astılar.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca Bölgesi'nde önceki gün PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 16 askerin, bugün de Iğdır'da 13 polisin şehit edilmesi Ereğli de protesto edildi. Yunus emre parkında toplanan vatandaşlardan oluşan kalabalık istasyon caddesinde slogonlar eşliğinde Atatürk anıtına yürürken kalabalıktan ayrılan bir grup vatandaş ise   Hal yokuşunda bulunan HDP İl Binası'na yürüdü. "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Ereğli  şehidine sahip çık", "Kahrolsun PKK" sloganları atan vatandaşlar  HDP İlçe Başkanlığı'na yaklaşmasına, çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alan polis engel oldu. Ancak binaya giren vatandaşlar  HDP İlçe Başkanlığı'nın üst katından aşağı Türk bayrağı asıp, tabelayı sökerek yere atan vatandaşlar tabelayı ve eşyaları aşağı atmasıyla ateşe verdi.

Türk bayrağının binaya asılmasıyla birlikte İstiklal Marşı okundu,Cam kırıklarından yaralanan 3 polis memuru ve sıkılan biber gazından ise 2 polisle birlikte,Büyük Birlik Partisi ilçe başkanı Aydın Demirbaş ve Ereğli Alperen Ocakları Başkanı Mehmet Durmuş olmak üzere toplam 4 kişi de sıkılan gaz nedeniyle hastanelik oldu.

Videoyu İzlemek İçin Tıklayın

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.