1. HABERLER

  2. Eseroğlu Çeyrek Altın İle Ödüllendirdi

Eseroğlu Çeyrek Altın İle Ödüllendirdi

Ereğli’de İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerimi yüzünden okuma ve dini bilgiler yarışmasında dereceye giren bayanlar Ereğli Müftüsü...

A+A-

Ereğli’de İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerimi yüzünden okuma ve dini bilgiler yarışmasında dereceye giren bayanlar Ereğli Müftüsü Yusuf Eseroğlu tarafında çeyrek altınla ödüllendirildi.

Müftü Eseroğlu Çeyrek Altın İle Ödüllendirdi

Ereğli Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerimi yüzünden okuma ve dini bilgiler yarışmasında dereceye giren bayanlar Ereğli Müftüsü Yusuf Eseroğlu tarafında çeyrek altınla ödüllendirildi.

Ereğli Müftülüğü tarafından açılan ve kursiyerlere Kur’an-ı Kerim ile dini bilgiler konusunda eğitim veren yaz kurslarında düzenlenen yarışmada Kur’an-ı Kerim’i yüzünden okuma ve dini bilgiler alanında dereceye giren bayanlara Ereğli Müftüsü Yusuf ESEROĞLU tarafından çeyrek altın hediye edildi. Konu hakkında açıklama yapan Eseroğlu “Hocalarımızın gayretleri ile iyi bir ders yılı gerçekleştirdik. 2 ay süren kurslarımızda hoca hanımların gayretleri ile kursiyerlerimizin hayatlarında lazım olacak küçükte olsa dini bilgileri aldıkları kanaatindeyim. Kurslarımızda düzenlenen yarışmalarda küçük farklarla dereceye giren hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

2015 ders yılı sonunda Türkiye Hafızlık Yarışması’nda bayanlar kategorisinde Topak Kız Kur’an Kursundan bir öğrencinin Türkiye 2.si olduğunu söyleyen Eseroğlu, dereceye giren öğrencinin Ereğli Müftülüğünce Umreye gönderileceğinin müjdesini verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.