1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ESRA & ONUR ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ
ESRA & ONUR ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

ESRA & ONUR ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

İlçemiz Ereğli’nin sevilen Ailelerinden olan DEMİRTAŞ ve yine ŞAHİN Ailelerinin sevgili kızları Esra ile sevgili oğulları Onur mutlu günlerinde evliliğe evet dedi.

A+A-

İlçemiz Ereğli’nin sevilen Ailelerinden olan DEMİRTAŞ ve yine ŞAHİN Ailelerinin sevgili kızları Esra ile sevgili oğulları Onur mutlu günlerinde evliliğe evet dedi.

İlçemizin seçkin esnaflarından ve sevilen ailelerinden olan Mahmut Demirtaş’ın değerli oğulları ve Mustafa Şahin’in hanımefendi kızı Esra geçtiğimiz hafta sonu, CherryGardenCity &SpaHotel’de düzenlen görkemli düğün töreni ilehayatlarını birleştirdi.

2-208.jpg

Ereğli’de düzenlenen düğün törenine damat ve gelinin Ereğli ve Ereğli dışından yakınları, Aile dostları, arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğünde davetliler doyasıya eğlenirken, Demirtaş ve Şahin Ailelerini bu mutlu günlerinde sevenleri onları yalnız bırakmadı. Genç çiftler Esra ve Onur’un Ereğli’de yaptığı düğün törenine çok sayıda konuk katıldı. İlçemiz Ereğli de gerçekleşen düğün töreninde ise genç çiftlerin nikâhlarını Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven kıydı. Evlilik cüzdanını Başkan Özgüven Gelin hanıma verdi. Bu görkemli düğünde bir araya gelen davetliler eş, dost ve akrabalarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.Konya’da sevilen bir eğitimci olan damat Onur’u ise öğrencileri yalnız bırakmadı. Konya’dan gelen, damadın öğrencileri ise düğüne oyunlarıyla renk kattı. Davetliler, çalan oyun havaları eşliğinde doyası eğlenirken, Genç çift ise canlı müzik eşliğinde söylenen dans ve oyun havalarıyla düğüne katılan misafirlerle bol bol oynadı.

dsc_7061.jpg

Ereğli’de düzenlenen düğün törenine ev sahipliği yapan damat ve gelinin anne ve babaları, Nermin ve Mahmut Demirtaş ile Fatoş ve Mustafa Şahin Aileleri ise, Konukları kapıda karşılayarak hoş geldiniz dedi.  Bu mutlu günde kendilerine yalnız bırakmayan, Ereğli dışından ve Ereğli’den düğüne katılmak suretiyle yanlarından olan tüm dost ve misafirlere teşekkür etti.

Bizlerde Esra ve Onur çiftini tebrik ediyor ve kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

dsc_7071-006.jpgdsc_7079.jpgdsc_7084-001.jpg

dsc_7090-001.jpgdsc_7102-001.jpgdsc_7106.jpgdsc_7166.jpg

dsc_7179-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.