1. HABERLER

  2. Estarder’den Sağduyu Çağrısı

Estarder’den Sağduyu Çağrısı

Ereğlispor Taraftar Derneği ESTARDER’DEN yapılan basın açıklamasında sağ duyu çağrısı yapıldı.Estarder Yönetim Kurulu tarafından yapılan basın...

A+A-

Ereğlispor Taraftar Derneği ESTARDER’DEN yapılan basın açıklamasında sağ duyu çağrısı yapıldı.

Estarder Yönetim Kurulu tarafından yapılan basın açıklamasında, ülkemiz üzerinde oynanan oyunu bozmak için sağduyulu davranmanın gerekliliği vurgulandı.

ESTARDER Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada; “Ülkemizde yaşanmakta olan terör olayları ile duyarlı her Türk Vatandaşı gibi bizim de yüreğimiz yangın yerine dönmüştür. En son Dağlıca ve Iğdır’da meydana gelen hain saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimizin ardından yurt genelinde yapılan teröre tepki yürüyüşlerinde amacımız yaşanan terör olaylarını ve teröre destek olanları lanetlemek ve şehitlerimize ve ailelerine yaşadıkları acılarda destek olmaktır. Hedef bellidir, amaç bellidir Teröre Tepki Yürüyüşlerinde hedef bellidir. Ancak bazı kendini bilmez kişiler yine sahnede büyük rol oynadılar ve olayı Türk-Kürt kavgasına dönüştürebilmek için çaba sarfettiler.

Bu ülkenin tek meselesi vardır o da PKK meselesidir. Şu iyi bilinmelidir ki; bizi ayrıştırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Terör örgütleri, dışardaki uzantıları ve içerideki siyasi uzantılarından aldıkları talimat gereğince ülkemizi kan gölüne çevirerek, duyarlı Türk Milletini sokaklara dökerek içimize organize bir şekilde monte ettikleri provokatörler vasıtası ile bir İÇ SAVAŞIN eşiğine getirmeye çalışmaktadırlar. Onun içindir ki; Öfkemiz, aklımıza galip gelmesin. Zira, bizim yüreğimiz yanarken, birileri başka hesap peşinde. Ülkemiz üzerinde kötü niyetli şer şebekeleri Vatanımızda KAOS, KARGAŞA çıkararak ülkeyi İÇ SAVAŞA sürüklemek istemektedirler. Aramızdaki art niyetli provokatörlerlerin olma ihtimali oldukça yüksektir. Onun için Ereğlili gençlerin de dikkatli sağ duyuluolmaları gerekmektedir. Aziz milletimiz çok büyük zaferlerin yanında bir o kadar da ihanetle karşı karşıya kalmıştır. Metanet ve ferasetimizi korumak ve kardeş kavgasına fırsat vermemek gerekecektir. Ereğlili hemşerilerimiz, son bir haftadır yaşadığı acıları topyekün göğüslemiş ve acıyı paylaşmıştır. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan Rahmet, kalanlarına ve Aziz Milletimize bir kez daha baş sağlığı diliyoruz” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.