1. HABERLER

  2. Etyemez 30 Ağustos Mesajı Yayımladı

Etyemez 30 Ağustos Mesajı Yayımladı

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile yayımladığı mesajında; “30 Ağustos Zaferi, Milletimizin Birlik ve Beraberlik...

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile yayımladığı mesajında; “30 Ağustos Zaferi, Milletimizin Birlik ve Beraberlik İçerisinde, Farklılıklarımızı Zenginliğe Dönüştürerek Yazdığı Bir Destandır” dedi.

Etyemez, mesajının tamamında ise; “Tarih bir milletin en önemli yaşam kaynaklarından biridir. Milletler tarihlerinden ve medeniyet kodlarından güç alarak, geçmişlerinden gelen birikimlerinin üzerine geleceği inşa ederler. Memnuniyetle ifade etmek isterim ki, ecdadımız uğrunda büyük bedeller ödeyerek, bizlere her safhası parlak zaferlerle dolu şanlı bir tarih ve vatan şuuru armağan etmiştir.

Şehit ve Gazilerimizin emanetinin aynı şuur ve kararlılıkla korunması, milletimizin ve devletimizin ebediyete kadar hür ve bağımsız yaşaması yegâne amacımızdır. Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, Tarihi birçok zaferle dolu olan şanlı Ecdadımızı bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.