1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Etyemez, Özgüven,Tekeli ve Büyüktorun Sanayi Esnafından Destek İstedi
Etyemez, Özgüven,Tekeli ve Büyüktorun Sanayi Esnafından Destek İstedi

Etyemez, Özgüven,Tekeli ve Büyüktorun Sanayi Esnafından Destek İstedi

Referandum çalışmaları kapsamında, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli Sorumlusu Seyit Ali Tekeli, İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve partililer eşliğinde yeni sanayi sitesi esnaflarını ziyaret

A+A-

dsc_3695.jpgReferandum çalışmaları kapsamında, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli Sorumlusu Seyit Ali Tekeli, İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve partililer eşliğinde yeni sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek Referandum için 16 Nisan da destek istedi.

dsc_3697.jpg

Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli Sorumlusu Seyit Ali Tekeli, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Sanayi çalışanlarını ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle Türkiye’nin daha da güçleneceğine dikkat belirten, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Güçlü Hükümet Sistemi ile ülkemiz bölgesinde ve küresel siyasette daha etkili bir konuma yükselecek. Sorun çözen, güçlü bir ülke olarak bölgede etkinliğimiz daha da artacak. Ayrıca bu sistemle hem yasama hem de yürütmenin güçleneceğini belirtti.

dsc_3721.jpg

Etyemez, Vesayet sistemi tamamen tasfiye edilecek. Hükümet icraat yapacak, meclis kanun yapacak ve hükümeti denetleyecek. Meclis ve hükümet gerçek anlamda ayrılmış olacak. Meclis ve hükümeti, her ikisini de millet seçecek ve denetleyecek dedi. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, güçlü hükümetin, huzurun, güvenliğin ve özgürlüğün teminatı olacağını ifade ederek şunları kaydetti: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi devletimizin terörle mücadelesine güç katacak. Kurumsal yenilenme sayesinde güvenlik politikalarımız daha etkin şekilde işletilecek. Terörle etkin mücadele edilecek. Terör Türkiye’nin gündeminden düşecek dedi.

Büyüktorun ise 16 Nisan’da yapılacak referandumun’un çocuklarımızın geleceği açısından büyük önem taşıdığını dile getirdi. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun sözlerini şu şekilde sürdürdü.İnşallah 16 Nisan’da sandıktan çıkacak güçlü bir Evet çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğe daha huzurla ve güvenle bakmalarını sağlayacak. Bu nedenle güçlü bir hükümet sistemi için, çocuklarımızın, gençlerimizin ve ülkemizin geleceği için tüm vatandaşlarımız sandıkta en güzel tercihi yapacağına yürekten inanıyorum diye konuştu.

EVET ŞARKISI SÖYLEYEN ESNAF NEŞE KATTI

dsc_3689.jpgEreğli Mahrukatılar çarşısında ise ilginç görüntüler yansıdı objektiflere Milletvekili Etyemez Marangozluk yaparak hızar makinasında ağaç parçası keserken yine Marangoz esnaflarından olan Haluk Uğurlu isimli vatandaşın süpürge sapını eline alarak söylediği evet şarkısıyla dikkat çekerken bu ziyaretlerin en neşeli anı oldu.

dsc_3686.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.