1. HABERLER

  2. ETYEMEZ’DEN BASIN AÇIKLAMASI

ETYEMEZ’DEN BASIN AÇIKLAMASI

Bir siyasi hareketle meşru siyasetle mücadele edemediğiniz zaman iki çıkar yolunuz vardır;1) Şiddet2) Siyasi seviyeyi düşürmekŞiddet, korku hissiyatını...

A+A-

Bir siyasi hareketle meşru siyasetle mücadele edemediğiniz zaman iki çıkar yolunuz vardır;

1) Şiddet

2) Siyasi seviyeyi düşürmek

Şiddet, korku hissiyatını hakim kılıp rakibinizi fiziken derdest etmek için kullanılır. (80 darbesi vb.)

Diğer yöntemde ise bir siyasi hareketi kendi seviyenize çekip, bu düşük ahlaklı arenada çok iyi bildiğiniz siyasetle rakibinize galip gelmek isteği mevcuttur.(Adnan Menderes'e atılan iftiralar, düzmece yassıada tiyatroları)

AK Parti kadroları ve bilhassa Recep Tayyip Erdoğan'la mücadele edemeyen PKK, Gülen Örgütü ve CHP'de üzülerek söylüyorum bu yönteme başvurmuş durumdalar.

Şiddet kısmını PKK hallediyor. Gülen örgütü de pek tabi kendi payına düştüğü kadar yardım ediyor. (Şanlıurfa'da Plaka Tanıma Sistemini kapatmaları vb.)

Siyasi seviyeyi düşürmek konusunda da Gülen Örgütü ve CHP oldukça mahirler. Hakaretvâri açıklamalar, birbiri ile dahi çelişen iftiralar bu yönde bir siyaset izlediklerini açıkça ortaya koyuyor.

Cumhurbaşkanımızın kıymetli evladı Sümeyye Hanım hakkında CHP'li Mahmut Tanal, Gülen Terörü ve Orhan Aydın tarafından çıkartılan bu haberler de, siyasi seviyeyi düşürerek bu düşük ahlaklı alanda "Yeni Türkiye'ye" galip gelme çabasıdır.

Şuna da kamuoyunun dikkatini çekmek isterim ki bu haberin "Today's Zaman" da yayınlanmasının arkasındaki sebep, niyetlerin başka yönde de olduğunu ortaya koyuyor;

Gülen örgütü Avrupa Kamuoyuna "Bakın Erdoğan'ın bu teröristlerle ilişkisi var, siz bize destek verin bizde Erdoğan'la mücadele edelim" mesajı veriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.