1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Gazilerimiz Torosların Aydos zirvesine tırmanacak!!!
Gazilerimiz Torosların Aydos zirvesine tırmanacak!!!

Gazilerimiz Torosların Aydos zirvesine tırmanacak!!!

Ereğli Muharip Gaziler Derneği tarafından Gaziler Günü nedeniyle Torosların Aydos Zirvesi’ne tırmanış etkinliği düzenlenecek. Tırmanışın 12 ve 13...

A+A-

Ereğli Muharip Gaziler Derneği tarafından Gaziler Günü nedeniyle Torosların Aydos Zirvesi’ne tırmanış etkinliği düzenlenecek. Tırmanışın 12 ve 13 Eylül tarihlerinde iki gün sürmesi planlanıyor.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Merkezi koordinasyonunda Ereğli Muharip Gaziler Derneği tarafından Toroslar’ın Aydos Zirvesine Gaziler Tırmanışı etkinliği düzenlenecek. Konu hakkında açıklama yapan Ereğli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Emin Özyurt şunları söyledi.

“Etkinliğimizi Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Merkezi ile koordineli şekilde gerçekleştireceğiz. Sarıkamış’taki şehitler yürüyüşünün ardından 2. Aydos tırmanışımızı Türkiye’nin gündemine oturtmayı planlıyoruz. Yürüyüşle ilgili gerekli izinlerimizi aldık. Eksiklerimizi tamamlıyoruz. Bu yürüyüşümüz 19 Eylül Gaziler Günü’nde programımız dolu olduğu için bir hafta öncesinde 12 ve 13 eylül tarihlerinde yapılacak olup iki gün sürecek. 12 Eylül’de buradan hareket edip akşama kamp yerinde olacağız. Çadırlarımızı kurduktan sonra bir gece konaklayıp ikinci gün Aydos’a tırmanmayı planlıyoruz” dedi.

Yapılacak olan tırmanış etkinliğini Türkiye gündemine oturtmak istediklerini söyleyen Özyurt, etkinliğe dağcılık sporuna gönül verenleri ve bütün Ereğlileri davet ederek çağrıda bulundu.

Videoyu İzlemek İçin Tıklayın

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.