1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. "Gençler Bizim İçin Değerli ve Önemli"
"Gençler Bizim İçin Değerli ve Önemli"

"Gençler Bizim İçin Değerli ve Önemli"

​​​​​​​Ereğli Belediyesi gençlere yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Sosyal Belediyecilik noktasında Ereğli'de bir çok önemli projeye imza atan Ereğli Belediyesi gençlere yönelik hizmet anlayışına da farklı projelerle destek vermeye devam ediyor.

A+A-

Ereğli Belediyesi öğrencilerin öğle aralarında daha sağlıklı beslenmeleri ve fastfood türü yiyecekleri tüketmemeleri noktasında veli, öğretmen ve öğrencilerden gelen talepleri değerlendirerek sağlıklı öğün geçirmeleri, öğrencilerin hem içini ısıtmak hem de açlıklarını bastırmak noktasında sıcak çorba ikramını Ereğli genelindeki tüm okullarda hayata geçirecek.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Geçtiğimiz hafta Dumlupınar Ortaokulunda startını verdiğimiz çorba ikramını bugün Atatürk Lisesi ile sürdürdük. Kültür Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yaklaşık bin öğrenciye çorba ikramında bulundu. İnsan odaklı sosyal çalışmalar kapsamında uygulamaya alınan bu hizmet diğer okullarımızda da devam edecek. Gençlerimize değer veriyoruz, önem veriyoruz. Bu projedeki temel amaç öğrencilerimizin, gençlerimizin fastfood gibi yağlı yiyeceklerden uzak durmalarını, bu konuda hem ailelerin hem de gençlerin bilinçli hareket etmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Çorba ikramına yoğun ilgi gösteren Atatürk Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Özkan Özgüven nezdinde tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.