1. HABERLER

  2. Gençlik ve Spor Merkezi Açıldı

Gençlik ve Spor Merkezi Açıldı

Ereğli’de İlçe Gençlik ve Spor Merkezi inşaatı sona erdi. 14-29 yaşları arasında herkese hizmet verecek olan merkezde basketboldan tenise, ebru sanatından...

A+A-

Ereğli’de İlçe Gençlik ve Spor Merkezi inşaatı sona erdi. 14-29 yaşları arasında herkese hizmet verecek olan merkezde basketboldan tenise, ebru sanatından hat sanatına çok sayıda geniş kurs hizmetiyle gençlerin hizmetine açıldı.

Ereğlili gençlerin sağlıklı ve sosyal birer birey olmalarında önemli hizmet merkezlerinden olan Gençlik ve Spor Merkezi inşaatı tamamlandı. Gençlerin gün içinde gelip boş vakitlerini değerlendirebilecekleri merkez basketbol, voleybol, satranç, bağlama ve gitar kursları ile hizmetlerine başladı.

İlerleyen günlerde ebru ve ağaç yakma-güzelleştirme kurslarının da açılacağının müjdesini veren İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cumali Özince :“Gençlerimiz burayı sadece gezmek için değil zaman geçirmek içinde kullanabilir. Burası gençlerin kendi başlarına veya grup olarak gelebileceği, ailelerinde çocuklarının burada olmasından güven duyacağı bir yer. Gençlerimiz buraya gelerek boş zamanlarını değerlendirebilir, satranç ve diğer oyunlarla hoş zaman geçirebilirler” dedi. Gerekli donatım sonrası derslere ve sınavlara destek kurslarının açılacağının müjdesini veren Özince şunları kaydetti: “Bağlama ve gitar kurslarımızı açtık. Diğer kurslarımız için çalışmalarımız devam ediyor. Aklınıza gelebilecek her türlü kursu açmayı planlıyoruz. Şu an ağaç yakma-güzelleştirme kursumuzu açmaya çalışıyoruz. Düz tahtaya güzel tablolar, resimler, hat sanatı ile yazılan yazılarla yapılan bir sanatı canlandırma gayreti içindeyiz diye konuştu.

Gençlerin bu merkezi yalnızca geziye götüren bir birim olarak düşünmemesi gerektiğini söyleyen Özince: “Bakanlığımız proje değişikliğine gidiyor, Önümüzdeki günlerde gençlik merkezi ayrı bir birime dönüşüp gerek Ereğli’ye misafir gönderme, gerekse ev sahibi gençlik merkezi olarak faaliyette bulunacağız” dedi.

Merkezin elektrik ruhsatı sorunu nedeniyle resmi açılışının ertelendiğini ve Medaş’ın çalışmalarını yavaş yaptığını söyleyen Özince, bu sorunun halledilmesi halinde teknik olarak sorunlarının kalmayacağını söyledi.

 

 

Döviz fiyatlarının yukarı yönlü hareketi emlak piyasasını canlandırdı. İlerleyen günlerde görülecek fiyat artışlarından olumsuz etkilenmemek için ev almak isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.