1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. GİRİŞİMCİLERE SERTİFİALARI VERİLDİ
GİRİŞİMCİLERE SERTİFİALARI VERİLDİ

GİRİŞİMCİLERE SERTİFİALARI VERİLDİ

​​​​​​​Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ile Ereğli İşkur KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik kursu sertifikaları düzenlenen program ile sahiplerine verildi.

A+A-

Girişimcilik Kursu Sertifika törenine Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Büyüktorun, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, İlçe Tarım Müdürü Orhan Soylu,  Ticaret Borsa Başkanı Zekeriya Ünlü ve Çok sayıda misafirin Katılımı ile gerçekleşti.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Bozkurt yaptığı konuşmasında, Girişimcilik sertifikasına sahip olan kursiyerlere yönelik olarak yaptığı bilgilendirici konuşmasında, Ticari ahlak ve dürüst iş yönetimi konusunda öğütler verdi. Akabinde ise İş kur Müdürü Sait Eker ise konuyla ilgili bilgiler verdi.

Konuşma yapmak için kürsü de yerini alan Konya Milletvekili Halil Etyemez şunlara değindi;

"İŞKUR Müdürü ve Ticaret Odası başkanımıza bu güzel faaliyetten dolayı teşekkür ediyorum. İş demek Ekmek demek ekmeği oluşturacak her girişim ve çaba kutsaldır. Buna destek veren herkese teşekkür ederim. Devletimiz bu konuda ciddi bir destek veriyor. Eğitimi aldıktan sonra girişimcilerimize 50 bin TL kredi veriliyor. Arkasından da 100 Bin TL faizsiz kredi veriyor. Çabanızı ortaya koyduğunuz takdirde arkasında sonucunu da alırsınız, Allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Hepinizi tebrik ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.

Program Kursiyerlere Verilen sertifika ile sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.