1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Gökmen Tarım Genetik Medikal Antalya Anfas Growtech Fuarında
Gökmen Tarım Genetik Medikal Antalya Anfas Growtech Fuarında

Gökmen Tarım Genetik Medikal Antalya Anfas Growtech Fuarında

İlçemiz Ereğli’de faaliyette bulunan Gökmen Genetik Medikal sektörde adını daha iyi duyurabilmek ve çiftçiye daha yararlı olmak adına Antalya da düzenlenen, Antalya Anfas Growtech fuarına katıldı.

A+A-

Gökmen Tarım Genetik Medikal isimli işletme sahibi Gökmen Dönmez Fuar ve faaliyetleri hakkında yaptığı açıklamasında şu sözleri ifade etti. Toprağa sağladığı katkıyla can veren OSR Ürünü Belçika tarım bakanlığı yetkili belgesi ve AB standartlarında SGS laboratuvarında test işlemi bittikten sonra ürünler Türkiye ye ihraç edilmektedir, Tarım ve köy işleri bakanlığı tarafından, Türkiye için organik tarıma elverişli olduğu onaylanmıştır. Gökmen Tarım Genetik Medikal olarak OSR ürününün Türkiye distribütörlüğünü alarak organik tarım için ülkemize yarayışlı hale getirmek ve halkımıza daha verimli tarım sahası yapmak en büyük amacımız oldu diyen Dönmez, Tüm Ereğli halkını ve vatandaşlarımızı Antalya da düzenlenen Antalya Anfas Growtech fuarındaki standımıza bekler gelen misafirlerimizi ağırlamaktan büyük onur duyarız dedi.

Gökmen Tarım Genetik Medikal sahibi Gökmen Dönmez Ereğli çiftçisini Antalya Fuarına katılmaya davet etti.

Bizler de Ereğli çiftçisi adına teknolojiyi yakinen takip ederek onların faydalanmasını sağlayan, Gökmen Tarım Genetik Medikal sahibi Gökmen Dönmez’i kutluyor ve iş hayatında başarılar diliyoruz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.