1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Gözü yaşlı anne, kayıplara karışan oğlunu arıyor
Gözü yaşlı anne, kayıplara karışan oğlunu arıyor

Gözü yaşlı anne, kayıplara karışan oğlunu arıyor

Kayıplara karışan oğlunu arayan gözü yaşlı anne ‘Oğlunun biran önce evine dönmesini istiyor. Anne Engin Kömür oğlumu görenlerin en yakın emniyet birimine bilgi vermesini istiyorum dedi.

A+A-

Oğlu kaybolan Anne Engin Kömür, “Oğlum ile aramızda sorun yoktu. Oğlum mobilyacıda çalışıyordu. 23 Ekim 2016 Pazar gününden beri kendisine ulaşamıyorum’’ dedi.

Pazar günü evden çıktı bir daha kendisini görmedik.Veli’nin kaybolduğu günden bu yana gözlerime uyku girmiyor diyen Anne Kömür,  Oğlumun hayatından endişe ediyorum yar yaramaza takılır diye o  16 yaşındaki Oğlu Veli Kömür’ü arayan Anne Engin kömür umutla yetkililerden ve yardımseverlerden kendisine ulaşacak olan yardım elini bekliyor Anne Kömür,‘’Oğlumu görenlerin en yakın emniyet birimine bilgi vermesini istiyorum.” dedi.

“Oğlum seni çok özledim” diyerek oğluna seslenen anne Engin kömür, “Oğlum ne olur eve dön” diyerek oğluna çağrıda bulunarak biran önce bulunmasını istiyorum dedi.

Gözü yaşlı Anne kara kara düşünürken oğlunun biran önce evine döneceği günü bekliyor.

Biz Metro Tv Ailesi olarak Engin Kömürün bulunacağı günü 4 gözle bekliyor Engin ailesine mutlu haberi verebilmek için sizlerden yardım bekliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.