1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Herşey Sağlıklı Gelecek için
Herşey Sağlıklı Gelecek için

Herşey Sağlıklı Gelecek için

Gençlere yönelik yürüttüğü sosyal projelere devam eden Ereğli Belediyesi, okullarda yürüttüğü fast food ile mücadele çalışmaları kapsamında öğrencilere ev lezzetin de sıcak çorba ikramında bulunuyor.

A+A-

Sosyal Belediyecilik noktasında Ereğli’de birçok önemli projeye imza atan Ereğli Belediyesi gençlere yönelik hizmet anlayışına da farklı projelerle destek vermeye devam ediyor. Ereğli Belediyesi öğrencilerin öğle aralarında daha sağlıklı beslenmeleri ve fastfood türü yiyecekleri tüketmemeleri noktasında çalışmalarında önemli başarılara imza atıyor.

Bir süredir okullarda çorba ikramı gerçekleştiren Ereğli Belediyesi öğrencilerin hem içini ısıtmak hem de açlıklarını bastırmak noktasında sıcak çorba ikramını Ereğli genelindeki tüm okullarda hayata geçirecek. Proje kapsamında son olarak Toki İmam Hatip Ortaokulunda çorba ikramında bulunan belediye ekiplerine Başkan Özkan Özgüven’de eşlik etti. Çorba ikramı esnasında çocuklar ve gençlerle sohbet eden Başkan Özgüven, ayrıca otistik çocukların eğitimlerinin gerçekleştirildiği özel sınıfları da gezi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Gençlerimize değer veriyoruz, önem veriyoruz. Bu projedeki temel amaç öğrencilerimizin, gençlerimizin fastfood gibi yağlı yiyeceklerden uzak durmalarını, bu konuda hem ailelerin hem de gençlerin bilinçli hareket etmelerini istiyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.