1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. İkram Aracı Pazarcı Esnafının İçini Isıttı
İkram Aracı Pazarcı Esnafının İçini Isıttı

İkram Aracı Pazarcı Esnafının İçini Isıttı

Ereğli Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde Gülbahçe Semt Pazarı esnafına sabahın erken saatlerinde sıcak çorba ikram edildi.

A+A-

Bir süre önce araç filosuna ikram aracı kazandıran Ereğli Belediyesi, düzenledikleri etkinlikler kapsamında vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunmaya devam ediyor. Okullarda, camilerde, toplumsal etkinliklerde ve bir çok alanda karşılaştığımız ikram aracı bu kez de Gülbahçe Semt Pazarında ki pazarcı esnafının soğuk havada içini ısıttı. Ereğli Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürlüğünce tertiplenen etkinlik dahilinde ikram aracı soğuk havada ekmek mücadelesi veren pazarcı esnafı için çalışarak esnafa ve vatandaşlara sıcak çorba dağıttı.

Belediye tarafından gerçekleştirilen bu duyarlı çalışmalardan dolayı başta Belediye Başkanı Özkan Özgüven olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden Ereğli Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gürpınar, “Bu soğuk havada hem vatandaşlarımıza hizmet ediyor hem de ekmek mücadelesi veriyoruz. Bu mücadelemiz de ikramları ile bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına temsil ettiğim camiam adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ereğli Belediyesi olarak şehrin her yerinde ve her alanında var olmayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Özgüven ise, vatandaşların ve esnafların sıcak havalarda içlerini ferahlatmak, soğuk havalarda ise içlerini ısıtmak adına belediye bünyesine kazandırdıkları ikram aracı ile sosyal çalışmaların devam ettiğini ve bundan sonraki süreçte devam edeceğini kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.