1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. KALİTELİ VE KALICI HİZMETLERLE MODERN EREĞLİ
KALİTELİ VE KALICI HİZMETLERLE MODERN EREĞLİ

KALİTELİ VE KALICI HİZMETLERLE MODERN EREĞLİ

EREĞLİ BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORAsfalt çalışmalarına devam eden Ereğli Belediyesi, şehrin en ücra köşesine kadar asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Havaların ısınmasıyla daha da hızlanacak olan asfalt çalışmaları ile şehri

A+A-

 

EREĞLİ BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Asfalt çalışmalarına devam eden Ereğli Belediyesi, şehrin en ücra köşesine kadar asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Havaların ısınmasıyla daha da hızlanacak olan asfalt çalışmaları ile şehrin fiziki çehresi değişecek.

İlçemizin kalitesini artırmaya ve kalıcı hizmetler yapmaya devam ediyoruz diyen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Şehrimizde altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde asfalt çalışması yürütüyoruz. Yollar halkımızın temel ihtiyaçlarından birisidir. Bu çerçevede şehrimize yakışan yolları yapmak, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak için uğraş veriyoruz. Riskleri en aza indirmek ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için asfalt çalışmalarına önem veriyoruz. Hedefimiz Ereğli’de tüm yolları modern hale getirerek günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye ulaştırmak. Asfaltta rekora imza attığımız 2016 yılının da üzerine çıkıp hizmet üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum