1. HABERLER

  2. KOMEK KAYITLARI BAŞLADI

KOMEK KAYITLARI BAŞLADI

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’na (KOMEK) kayıtları başladı. 1-28 Eylül tarihleri arasında alınacak müracaatlar internet üzerinden...

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’na (KOMEK) kayıtları başladı. 1-28 Eylül tarihleri arasında alınacak müracaatlar internet üzerinden yapılabilecek.

Konya merkez dışında Ereğli, Akşehir, Beyşehir, Çumra, Seydişehir, Ilgın, Cihanbeyli, Kulu, Karapınar, Sarayönü, Doğanhisar ilçelerindeki kurs merkezlerinde de kayıtların alınacağını belirten Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğlili vatandaşları KOMEK’e kayıt yaptırmaya davet etti.

KOMEK’in mesleki eğitimde öncü ve marka haline gelen kurslarına ilginin her geçen gün arttığını belirten Özgüven, KOMEK’te bu dönem Çizgi Film – Animasyon, Kısa Film, Bilgi ve Belge Yönetimi, Adli Kalem İşleri, Arı Yetiştiriciliği, Halı-Kilim Dokuma, Kaligrafi, Hasta ve Yaşlı Refakatçisi, Girişimcilik (KOSGEB), Evde Çocuk Etkinlikleri, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı, İşitme Engelliler Kur’an-ı Kerim ve Giyim Kursu, Model Uçak Yapımı, Engelli Bakımı, Kurban Kesimi, yabancı diller, bilişim teknolojileri gibi yaklaşık 200 branşta kayıt alınacağını belirtti.

Özgüven, KOMEK’e başvuruların www.komek.org.tr adresinden yapılabileceğini de sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.