1. HABERLER

  2. Konya Eczacılar Odasında Ecz. Cemil Karakap güven tazeledi.

Konya Eczacılar Odasında Ecz. Cemil Karakap güven tazeledi.

Türk Eczacılar Birliği 5. Bölge Konya Eczacılar Odası olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilirken, mevcut başkan Ecz. Cemil Karakap...

A+A-

Türk Eczacılar Birliği 5. Bölge Konya Eczacılar Odası olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilirken, mevcut başkan Ecz. Cemil Karakap 478 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken, aynı zamanda güven tazeledi.

Konya Eczacılar Odası Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen 5. Bölge Konya Eczacılar Odası olağan genel kuruluna 883 delegenden 680 katılırken, 677 oy geçerli, 3 oy ise geçersiz sayıldı. İki liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Ecz. Cemil Karakap 478 oy alırken, diğer aday Ecz. Ahmet Nezihi Pekcan ise 313 aldı.

Yeniden 5. Bölge Konya Eczacılar Odası Başkanlığına seçilen Cemil Karakap’ın yönetiminde yer alan isimler şöyle; Âdem Açıkgöz, Melek Karaman, Serdar Koçak, Feyyaz Mıhoğluğil, Hakan Koru, Özge Demirtaş

Yönetim kurulu yedek üyeler ise Ülkü Toy Emre Küçükbağrıaçık, Zait Uçar, Abdurrahman Atçeken, Muhammet Düz, Fatih Kaş ve Murat Mete

Genel Kurul sonrası yeniden seçilerek güven tazeleyen 5. Bölge Konya Eczacılar Odası Başkanı Cemil Karakap “ 13.Eylül 2015 Pazar günü gerçekleşen 5. Bölge Konya Eczacılar Odası olağan genel kurulu seçimlerimize %80 oranında yüksek bir katılım olmuş ve aday listemizin tamamı tüm kurullarda görev almaya hak kazanmıştır. Seçimlere katılarak teveccüh ve desteğini esirgemeyen meslektaşlarıma yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim.

Önümüzdeki dönemde tüm meslektaşlarımızın katılımıyla mesleğimiz adına faydalı projeler hayata geçireceğimizden hiç şüphem yok.

Bu dönem nasip olursa Üst birliğimiz olan TEB ne Konya TEB delegesi olan Harun Kızılay ı aday göstererek altmış yıllık geçmişe sahip olan 5. Bölge Konya Eczacı Odasından bir başkan çıkarmak arzusundayız. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Konya eczacıları olarak adayımız olan Harun Kızılay ın arkasında tek vücut durduğumuzu da buradan kamuoyuna duyurmak isterim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.