1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. KURBANLAR KESİLDİ
KURBANLAR KESİLDİ

KURBANLAR KESİLDİ

Ereğli’de bütün Dünya da Müslümanlar için oldukça özel ve anlamlı bir gün,

A+A-

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden biri olan Mübarek Kurban Bayramının ilk günü idrak edildi. Müslümanlar, İslam dininin iki kutsal bayramından biri olan Kurban Bayramını kutlayarak kurbanlarını kesti.

Ereğli’de Kurban Bayramı kılınan Bayram namazıyla başlarken ilçe halkı namaz sonrasında kabristan ziyaretlerinde bulunarak yakınları ve şehitlerimiz için dualar etti. Vatandaşlar, daha sonra kurban kesim yerlerine koştu. Bazı vatandaşlar kurbanlarını kesimhanelere götürürken bazıları da kurbanlarını, apartmanlarının arkasında ya da boş arazilerde bahçelerde veya Ereğli Belediyesi tarafından gösterilen yerlerde kestiler. Kurban bayramının coşkusunu yaşadıklarını belirten vatandaşlar kurban fiyatlarının da bu yıl uygun olduğunu ifade ettiler.

Ereğli’de akşam saatlerine kadar kurbanlar otoparklarda apartman arkalarında boş arazilerde ve kesim için ayrılan alanlarda kesildi. Bayramın ilk günü Ereğli’de coşku içerisinde geçerken küçükler büyüklerinin ziyaret etmenin sevincini yaşadı.

4-002.jpg5-001.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.