1. HABERLER

  2. Latin Amerika’dan Gazeteciler Türkiye’ye Geliyor

Latin Amerika’dan Gazeteciler Türkiye’ye Geliyor

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ile Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü (KDK) işbirliğiyle 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Latin...

A+A-

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ile Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü (KDK) işbirliğiyle 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Latin Amerika gazeteci heyeti programı düzenlenecek.

Program kapsamında Dominik Cumhuriyeti, Paraguay, Peru, Panama, Kosta Rika, Meksika, Haiti, Brezilya, Ekvador, Arjantin ve Şili ülkelerinden 11 kişilik basın heyeti, Ankara ve İstanbul’da misafir edilecek.

Latin Amerika Gazeteci Heyeti programı kapsamında; Dışişleri Bakanlığı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı, Uluslararası Terörizm ve Sınır aşan Suçlar Araştırma Merkezi, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ve Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nu ziyaret edilecek.

Ülke kamuoylarının Türkiye hakkında doğrudan bilgi edinmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Gazeteci Heyetleri Programı kapsamında 2015 yılında Rusya Federasyonu, Türk Dili Konuşan Ülke ve Topluluklar, Hindistan, Uganda, Kuveyt, Arjantin, Gürcistan, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY), Libya ve Bahreyn’den gazeteciler Türkiye’de ağırlanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.