1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Meteoroloji'den Kar Yağışı ve Don Uyarısı
Meteoroloji'den  Kar Yağışı ve Don Uyarısı

Meteoroloji'den Kar Yağışı ve Don Uyarısı

Meteoroloji müdürlüğünden Konya, Niğde, Karaman,için  yoğun kar yağışı ve don uyarısı yapıldı.

A+A-

Meteoroloji müdürlüğünden Konya, Niğde, Karaman,için  yoğun kar yağışı ve don uyarısı yapıldı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Antalya, Konya, Niğde, Karaman, Diyarbakır ve Mardin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Antalya, Konya, Niğde, Karaman, Diyarbakır ve Mardin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Ülkenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacak, iç ve doğu kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacak. Rüzgarın, genellikle güney yönlerden, güneydoğu kesimler ile Akdeniz'de kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.