1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Milletvekili Etyemez: Emperyalist Güçlerin Oyunları Ülkemizi Durduramayacak
Milletvekili Etyemez: Emperyalist Güçlerin Oyunları Ülkemizi Durduramayacak

Milletvekili Etyemez: Emperyalist Güçlerin Oyunları Ülkemizi Durduramayacak

Çumra,Güneysınırve Akören ilçelerindeki bayramlaşma programlarında konuşan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Milletimizin birliği ve hedeflerimizin büyüklüğü, emperyalist güçlere rahatsızlık veriyor, korkutuyor.

A+A-

Çumra,Güneysınırve Akören ilçelerindeki bayramlaşma programlarında konuşan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Milletimizin birliği ve hedeflerimizin büyüklüğü, emperyalist güçlere rahatsızlık veriyor, korkutuyor. Bu korkuyla, ülkemizin bölgesel ve küresel ölçekte yükselişini durdurmak istiyorlar. Ama başaramayacaklar. ‘Millet Bir, Hedef Bir’ dedik. 81 milyon olarak 2023 hedeflerini yakalamaya ve dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmeye kilitlendik” dedi.

akroren1.jpg

 

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez,Çumra, Güneysınır ve Akören ilçelerinde düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. Programlarda AK Parti teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Halil Etyemez, Kurban Bayramını kutlayarak bayramın hayırlar getirmesini diledi.

guneysinir.jpg

 

YARDIM SEFERBERLİĞİNDE MARKAYIZ

Programlarda konuşan Milletvekili Etyemez, Türkiye olarak bayramı birlik, kardeşlik, dostluk ve huzur içinde kutladıklarını belirtti. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da insani dayanışmayı ve yardımlaşmayı yurt içinde ve dışında zirveye çıkardıklarını ifade eden Halil Etyemez, “Yardım seferberliğinde marka haline gelmiş kamu kurumlarımız ve gönüllü kuruluşlarımız, bayram boyunca tüm kıtalarda insani destek ve yardımlarda bulundular. Gönüller fetheden büyük bir milletin ferdi olmak, dünyanın her coğrafyasında varlığı hissedilen güçlü bir devletin vatandaşı olmak büyük bir gurur. Bu gururu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

guneysinir1.jpg

 

OYNANAN OYUNLAR ÜLKEMİZİ DURDURAMAYACAK

Milletin birliğinin, Türkiye’nin hedeflerinin büyüklüğünün emperyalist güçleri korkuttuğunu kaydeden Etyemez, bu korkuylaTürkiye’nin bölgesel ve küresel ölçekte yükselişinin durdurulmak istendiğini söyledi. Türkiye’nin hedeflerinden asla vazgeçmeyeceğini vurgulayan Etyemez, “Emperyalist güçler, ırkçılık kartını kullandılar ancak bin yıllık desende bir ve beraber olmuş milletimizi ayrıştıramadılar. Mezhep kartını devreye soktular ama bin 500 yıllık kadim kültür ve medeniyet içinde bir olmuş, iri olmuş, diri olmuş milletimizi parçalayamadılar. Terör kartını yürürlüğe koydular ancak 81 milyonun terörle mücadeledeki kararlı iradesine çarptılar. 10 yılda bir çantalarından çıkardıkları darbe senaryolarını tozlu raflardan indirdiler. 15 Temmuz darbe ve işgal girişiminde halktan öyle bir demokrasi tokadı yediler ki, tarihin en büyük demokrasi dersi oldu. Son olarak ekonomi ve ticaret savaşını devreye soktular. Ekonomi ve ticaret savaşının birinci raundundan Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başarıyla çıktık.Döviz spekülasyonlarını ve manipülasyonlarını hep birlikte püskürttük.Emperyalist güçlerin oyunları ülkemizi durduramayacak. Daha da büyüyecek ve güçleneceğiz. ‘Millet Bir, Hedef Bir’ dedik. 81 milyon olarak tek hedefe kilitlendik. Bu tek hedef 2023 hedeflerini yakalamak ve dünyanın en büyük 10 ekonomisinin arasına girmektir. Türkiye olarak, dünyanın en büyük 10 ekonomisinin arasına girdiğimizde milletçe büyük bir zafer kazanmış olacağız. Bugün nasıl birlik ve dirlik içinde milli ve dini bayramlarımızı kutluyor ve yaşıyorsak, o günde ekonomik zaferlerimizi milli bir duygu içinde kutlayacağız.” diye konuştu.

cumra.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.