1. HABERLER

  2. Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir Emirgazi’de

Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir Emirgazi’de

Konya Milletvekili Prof Dr. Hacı Ahmet Özdemir Mahalle Ziyaretlerine Emirgazi İlçesinde devam etti.Konya Milletvekili ProfDr Hacı Ahmet Özdemir, İlçe ziyaretleri...

A+A-

Konya Milletvekili Prof Dr. Hacı Ahmet Özdemir Mahalle Ziyaretlerine Emirgazi İlçesinde devam etti.

Konya Milletvekili ProfDr Hacı Ahmet Özdemir, İlçe ziyaretleri kapsamında son olarak Emirgazi’ye bağlı Besçi, Ekşi, Işıklar, Ekizli, Göleren ve Demirci mahallelerinde vatandaşlarla buluşup gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Özdemir, Emirgazi’de yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarımızın kendisine, 7 haziran seçimleri sonrasındamuhalefet partilerinin uzlaşmazlığından ve de sandıkta göstermiş oldukları demokratik tercihlerine karşın aynımuhalefet partilerinin tutumlarından dolayı rahatsızlıklarını dile getirdiklerini, söyledi.

Özdemir konuşmasının devamında, AK Parti’yi diğerlerinden ayıran temel farklardan biri de her zaman vatandaşla bir arada olmasıdır. Bugün ben Emirgazi’ de siz değerli vatandaşlarımızla bir arada iken aynı anda diğer milletvekillerimiz ve teşkilatımızın tüm üyeleri de Konyamızın dört bir köşesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların dertleri ile dertlenmekteler, dedi.

Emirgazi İlçe teşkilatının da yer aldığı programda asker ve polislerimize terör örgütünün yaptığı hain saldırıdan dolayı yaşadığı üzüntüyü dile getiren Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir; Siirt-Pervari karayolunda, terör örgütü mensuplarınca şehit edilen 8 askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dilerim. Bu terörü gerçekleştirenleri şiddetle lanetliyorum, dedi.

Emirgazi Kaymakamı Sadettin Doğan beyi makamında ziyaret eden milletvekili Özdemir, İlçe’nin sorunları hakkında istişarelerde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.