1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI ORHAN ERDEM: “ 16 NİSAN MİLAT OLACAK”
MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI ORHAN ERDEM: “ 16 NİSAN MİLAT OLACAK”

MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI ORHAN ERDEM: “ 16 NİSAN MİLAT OLACAK”

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, referandum gezileri kapsamında Ereğli’ye geldi. İlk önce AK Parti İlçe binasına gelen Erdem ardından Ereğli Belediyesi’ne geçerek Başkan Özgüven’i makamında ziyaret etti. Daha sonra esnafları ziyaret ederek refe

A+A-

                Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, referandum gezileri kapsamında Ereğli’ye geldi. İlk önce AK Parti İlçe binasına gelen Erdem ardından Ereğli Belediyesi’ne geçerek Başkan Özgüven’i makamında ziyaret etti. Daha sonra esnafları ziyaret ederek referandum için destek istediler.

1-020.jpg

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven:” Sayın Bakan Yardımcımız, gerek Milletvekilliliği döneminde gerekse Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı yaptığı bu dönemde her türlü ihtiyacımızda hızla dönüş yaparak bizlere yardımcı oldular. Referandum gezilerimizde de bize destek olmak amacıyla şehrimizde bulunmalarından büyük mutluluk duyduk. Bu desteklerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı Milli Eğitim Bakan Yardımcımıza teşekkür eder, kalbi şükranlarımı sunarım.” dedi.

img_6511.jpg

        Ereğli’de referandum havasının umut verdiğini belirten Erdem:” Zor bir süreçten geçiyoruz 16 Nisan’la beraber tüm bu zorlukları kenara bırakarak inşallah büyük Türkiye hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu hedef doğrultusunda Ereğlili vatandaşlarla buluşmak istedik. 16 Nisan Türkiye için milat olacak. Referandumla birlikte cumhurun direk etkin olacağı sisteme geçeceğiz. Bu da seçilen cumhurbaşkanına birtakım sorumlulukları beraberinde getirecek. Referandumda “EVET” çıkacağına inanıyor ve milletimize güveniyoruz. Ayrıca bizleri misafir eden Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’e, İlçe Başkanımız İbrahim Büyüktorun ve Teşkilat üyelerine teşekkür ederim.” dedi.

hediye.jpg

        Ziyaretin sonunda Başkan Özgüven Erdem’e el yapımı halı ve tablo takdiminde bulundu.

2-028.jpg3-032.jpg4-026.jpg5-017.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.