1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MİNİBÜSÇÜ ESNAFI YAŞLILARI UNUTMADI
MİNİBÜSÇÜ ESNAFI YAŞLILARI UNUTMADI

MİNİBÜSÇÜ ESNAFI YAŞLILARI UNUTMADI

Ereğli Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Adnan Kümüş ve arkadaşları, Vasfiye Ergen Huzurevinde kalan yaşlılarımızı unutmadı.

A+A-

Ereğli Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Adnan Kümüş ve arkadaşları, Vasfiye Ergen Huzurevinde kalan yaşlılarımızı unutmadı.

S.S 29 No’lu Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Adnan Kümüş ve yönetim Kurulu Üyeleri Vasfiye Ergin Huzurevi sakinleriyle iftar yemeği ikramında bulundu. Yemeğe Başkan Adnan Kümüş ve Yönetim Kurulu üyeleri ve huzur evi sakinleri katıldı.

Aşina Restoran da yaşlılarla bir araya gelen Başkan Kümüş şunları ifade etti;

“Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş, baş tacımız, çınarlarımızdır. Sadece bu günlerde değil onlar bizim her zaman için baş tacımızdırlar diyen Kümüş, Bu maneviyatı büyük olan ayda sizlerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Her zaman kapımız sizlere açıktır. Siz büyüklerimizin her zaman için bir istek ve sıkıntısı olduğunda elimizden geleni seve seve yapacağız ve her zaman yanınızda olacağız diyen, Kümüş ramazan ayını kutlayarak sözlerine son verdi.

Adanan Kümüş ve arkadaşlarını, Bu mübarek ramazan ayında elleri öpülesi o büyüklerimizi hatırlayarak onları onure ederek ve hayır duasını aldığı için örnek davranışından dolayı kutluyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.