1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MUHTARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR
MUHTARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

MUHTARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Melicek Mahallesi Muhtarı Muhittin Yaman, mahalle içerisinden geçmekte olan sulama kanalının etrafını tel örgü ile kapatarak can kayıplarının önüne geçen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür etti.

A+A-

Geçmiş yıllarda özellikle çocukların sulama kanalına düşerek can ve mal kaybı yaşadıklarını ifade eden Muhtar Muhittin Yaman, yaptıkları müracaatlara cevap alamadıklarını konuyu en son Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e aktardıklarını ve Başkan Özgüven'in talimatları sonucu suluma kanalının etrafının tel örgü ile muhafaza altına alındığını söyledi.
    Sulama kanalının DSİ'nin ana sol kanalı olarak 1970 yılında hizmete girdiğini ifade eden Yaman, 1983 yılına kadar Ereğli Belediyesi, 1983-1995 yılları arası DSİ, 1995 yılından sonrada So Sahil Sulama Birliğinin bu kanaldan sulama yaptırdıklarına dikkat çekerek, "Bu kanal Adabağ mahallesine kadar uzanıyor. Özellikle çocuklarımızın kanala düşmesi neticesinde bir çok can kaybı yaşadık. Bu kayıpların önlenmesi için geçmiş yıllarda verdiğimiz dilekçeler dikkate alınmadı. Bugün Özkan Başkanımıza konuyu arz ettik ve gerekenin yapılması için talimat verdi. Kısa süre içerisinde de tel örgüler kanal boyunca yerleştirildi. Artık çocuklarımız için sulama kanalı güvenli bir hale getirildi. Bu konuda bizlere destek olan sayın Başkanımıza ve personeline çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmalar diliyorum" dedi.
    SOKAKLAR ASFALT DÖŞENİYOR
    Öte yandan Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Melicek Mahallesinde sokakları soğuk asfaltla kaplıyorlar. 
    Yazın tozdan, kışın ise çamurdan çıkamadıklarını belirten Mahalle Muhtarı Muhittin Yaman, "Yollarımız çok bozuktu. Sağ olsun başkanımız sokaklarımızı soğuk asfalt ile kaplayarak bizlere büyük bir hizmet getirmiş oldu. Biz her zaman yanındayız. Yaptıkları çalışmalar yapacakları hizmetlerin aynasıdır. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.