1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ÖZGÜVEN: 2017’DE KARDEŞLİĞİMİZ DAHA DA GÜÇ KAZANACAK 
ÖZGÜVEN: 2017’DE KARDEŞLİĞİMİZ DAHA DA GÜÇ KAZANACAK 

ÖZGÜVEN: 2017’DE KARDEŞLİĞİMİZ DAHA DA GÜÇ KAZANACAK 

Yayınladığı yeni yıl mesajında 2017 yılının milletimize ve Ereğli halkına hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven,

A+A-

Yayınladığı yeni yıl mesajında 2017 yılının milletimize ve Ereğli halkına hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Yeni yıl ile birlikte ülkemizde yaşanan ve terör belasının akıttığı kan ve gözyaşı son bulacak, hainler hak ettiği cezayı bulacaklardır” dedi.

2017 yılına adım adım yaklaştığımız şu günlerde birlik ve beraberlik mesajları verilmeye devam ediyor. Yayınladığı yeni yıl mesajında bu milletin birlik ve beraberliğine kast edenlerin yeni yılla birlikte hak ettikleri cezayı bulacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Hainler umdukları hain emellerine ulaşamayacaklar” dedi. Özgüven mesajında şu ifadelere yer verdi: “Birliğimiz ve dirliğimizin arasına nifak sokmaya çalışan, insanlarımızı birbirinden ayırmak, koparmak ve kardeş, mezhep kavgası hayalleri ile kandan beslenenler, ölümleri, acıları istismar edenler tarih boyunca hep kaybettikleri gibi Yeni yılla birlikte kaybetmeye mahkûm olacaklardır.

Türk milletinin tarih boyunca bu tür badireleri atlattığını ifade eden Başkan Özgüven, “Biz tarih boyunca bu ve benzeri badireleri atlatmış yaşanan bu tür acılardan ders almayı başararak her türlü hainlik ve nifak girişimlerine karşı tek vücut olarak karşı durmuş, bunun en son örneğini de 15 Temmuz gecesi ve sonrasında tüm dünyaya ve vatan hainlerine göstermiş bir milletiz. Bu aziz millet, yaşanan acılardan ders alarak, dostunu ve düşmanını birbirinden çok iyi ayırt ederek, acıların, elemin, hüznün üzerine umudu inşa etmeyi her zaman başarmıştır. Bu asil millet, cenazeleri üzerinden bile siyasi rant sağlamaya, ölümler üzerinden bile tahrik ve provokasyon üretenlere her zaman gereken cevabı vermiştir ve verecektir” dedi.

2017 yılında da şer güçlere karşı birlik ve beraberliğimizin artarak devam edeceğini söyleyen Özgüven şöyle konuştu: “İnşallah, 2017 yılı, her şeyden önce kardeşliğimizin güç kazandığı; kardeşliğimize kastedenlerin de kaybettiği bir yıl olacaktır. Bu duygular eşliğinde, 2017’nin 365 gün boyunca kardeşliğin egemen olduğu; tüm halkımızın sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde, birbiriyle dayanışma içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyor, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.