1. HABERLER

  2. Özgüven Gönülleri Kazanıyor

Özgüven Gönülleri Kazanıyor

EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ÖZGÜVEN YAŞLI VE HASTA VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET EDEREK HAYIR DUALARINI ALIYOR…Ereğli Belediye Başkanı Özkan...

A+A-

EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ÖZGÜVEN YAŞLI VE HASTA VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET EDEREK HAYIR DUALARINI ALIYOR…

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, evde bakım hizmeti alan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor.

Büyüklerin ellerinden öperek hal ve hatırlarını soran Özgüven, vatandaşların ihtiyaç duyduğu tüm eksikliklerin giderilmesi yönünde Belediye Birimlerine talimat veriyor.

Her zaman yaşlı ve bakıma muhtaç insanların yanında olduklarını belirten Başkan Özgüven, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara sahip çıkmayan bir toplumun, geleceğinin aydınlık olamayacağını söyledi.

Yaptığı ziyaretlerde vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenen Özgüven, “Kimi vatandaşımız yalnızlıktan, kimisi ise geçim derdinden şikâyet ediyor. Bizleri kendi evlatları olarak görerek sorunlarını bizlerle paylaşıyorlar. Onların sorunlarını dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek, muhabbet etmek bizleri ziyadesiyle onure ediyor. Yaptığımız ziyaretlerden mutlu olduklarını gördüğümüz büyüklerimizin hayır dualarını almak bizim için payelerin en büyüğüdür” dedi.

Belediyenin evde bakım hizmeti yanında yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten vatandaşlar, “Yapılan hizmetlerden memnunuz. Hele ki bizleri düşünerek evimize kadar gelmeniz bizleri mutlu etti. Allah yolunu açık etsin” diye konuştular.

Özgüven mahallede karşılaştığı çocuklara kitap ve çikolata hediye ederek onların sevinçlerine ortak olmayı da ihmal etmiyor. Çocuklarla şakalaşan Özgüven, onları kitap okumaları noktasında teşvik ediyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.