1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Özgüven: Kadınlarımızı ve Gençlerimizi Önemsiyoruz
Özgüven: Kadınlarımızı ve Gençlerimizi Önemsiyoruz

Özgüven: Kadınlarımızı ve Gençlerimizi Önemsiyoruz

AK Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Murat Candan ve Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti. Ziyarette kadınlara ve gençlere yönelik projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

A+A-

Yoğun iş temposundan fırsat bulduğu anları makam kapılarını açarak değerlendiren ve ziyaretleri kabul eden Başkan Özgüven’e ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Başkan Özgüven’i makamında ziyaret eden bir diğer isim ise AK Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Murat Candan ve Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan oldu. Ziyarette her iki başkanla da değerlendirmelerde bulunan Başkan Özgüven, belediye olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Ereğli’nin son yıllarda çok güzel hizmetler aldığını ifade eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Candan, altyapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde özellikle gençlere yönelik yürütülen başarılı çalışmaların kendilerini çok sevindirdiğini belirterek Başkan Özgüven ve ekibini kutladı. KOMEK olarak da Ereğli Belediyesi ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını kaydeden Candan, Başkan Özgüven ve ekibine 2017 sezonunun başarılar getirmesini temenni etti. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan ise Ereğli Belediyesinin en başarılı olduğu alanların kadınlara ve gençlere yönelik yürütülen projeler olduğunun altını çizerek, Başkan Özgüven’e verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getiren Başkan Özgüven, “Ereğli Belediyesi olarak bugüne dek kadınlarımız ve gençlerimiz için her türlü projede var olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Kadınlarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Kadın Kollar Başkanımız Fazilet Özkan ve Gençlik Kolları Başkanımız Murat Murat Candan’a teşekkür eder bahsettikleri güzel projeleri için kendilerini tebrik ederim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.