1. HABERLER

  2. Özgüven KOMEK Yaz Okulu’nun Final Gecesine Katıldı

Özgüven KOMEK Yaz Okulu’nun Final Gecesine Katıldı

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven KOMEK Yaz Okulu’nun final gecesine katıldı.Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven KOMEK Yaz Okulu’nun final gecesine katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa Konya Valisi Muammer Erol,  AK Parti Konya Milletvekilleri Leyla Şahin Usta, Hüsniye Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve İlçe Belediye Başkanları ile AK Parti İl Başkanı Musa Arat ve binlerce öğrenci ve aileleri katıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven KOMEK Yaz Okulu’nu final gecesinin muhteşem bir gösteriye dönüştüğü ifade ederek KOMEK’in mesleki eğitim merkezleri yanında, ilk ve orta öğretim çağındaki çocuklara yönelik düzenlediği ilkyaz kursu olduğunu söyledi.

KOMEK’e Konya merkez dışında en çok ilgi gösterilen ilçenin Ereğli olduğunun altını çizen Özgüven, önümüzdeki yıl oturmuş yapısı, hizmet kalitesi ile KOMEK’e daha çok müracaatın olacağını sözlerine ekleyerek, kursu başarıyla bitiren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.