1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ÖZGÜVEN "MAKAM ODAMIZ CADDE ve SOKAKLARDIR" DEDİ
ÖZGÜVEN "MAKAM ODAMIZ CADDE ve SOKAKLARDIR" DEDİ

ÖZGÜVEN "MAKAM ODAMIZ CADDE ve SOKAKLARDIR" DEDİ

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın içinde olmaya ve istekleri yerinde dinlemeye devam ediyor.

A+A-

Esnaf ve vatandaşlarla makam odasında değil cadde ve sokaklarda buluşan Özgüven, vatandaşın ve esnafın isteklerini de yerinde dinliyor.

Esnafları tek tek dolaşan ve 'hayırlı işler' temennisinde bulunan Başkan Özgüven, Belediye çalışmaları konusunda esnafın nabzını tutuyor. Çalışmaları değerlendiren esnaflar, "İlçemizde 50 yıldır yapılmayan hizmetler yapılıyor. Sosyal ve kültürel belediyecilik ise zirve yapmış durumda. Şahsınızda tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ederiz" diye konuştular.

İşyerlerinde, duraklarda ve sokaklarda vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Özgüven'e vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Başkan Özgüven'i işyerlerinde ve caddelerde gördüklerini belirten vatandaşlar taleplerini bire bir Başkana iletiyorlar.

"Makam odamız cadde ve sokaklardır" diye konuşan Başkan Özgüven her daim vatandaşla iç içe olmaya devam edeceğini söyledi.

Özgüven, "Halkla iç içe olmayan bir belediye düşünülemez. Bizim en büyük hedefimiz sosyal ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı oluşturmaktır. Hemşerilerimizle buluşup, onların taleplerini isteklerini dinleyip çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu anlayışla halktan ve ilçe sorunlarından kaçarak değil, halka giderek, halkla birlikte çözüm üretiyoruz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.