1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Özgüven, “Milletin Bütünlüğünden Rahatsızlar”
Özgüven, “Milletin Bütünlüğünden Rahatsızlar”

Özgüven, “Milletin Bütünlüğünden Rahatsızlar”

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Elazığ ve Van'da yaşanan hain terör saldırılarını kınadı ve saldırıların milletin bütünlüğünden duyulan rahatsızlığın eseri olduğunu söyledi.

A+A-

Başkan Özkan Özgüven, Elazığ ve Van'da düzenlenen bombalı saldırıların ardından yaptığı açıklamasında, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ülkenin tek vücut olmasından rahatsız olan kanlı terör örgütünün ülkedeki huzuru bozma çabalarının sonuç vermeyeceğini dile getirdi.

Başkan Özgüven, "Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçak saldırılar hiç bir zaman amacına ulaşamayacaktır. Biz Türk halkı olarak topraklarımızın bölünmez bütünlüğüne ve halklarımızın kardeşliğine olan inancımızı asla yitirmeyeceğiz. Milletimiz dimdik ayaktadır ve Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece sonsuza kadar bu değişmeyecektir. Bu hain terör saldırılarını kınıyor, Van ve Elazığ’da hain ve Kalleşçe yapılan saldırılarla şehit düşen vatan evlatlarımıza Allahtan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tüm Şehitlerimizin Ruhu Şad Olsun” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.