1. HABERLER

  2. Özgüven’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Özgüven’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.“30 Ağustos Zaferi, bağımsız ve özgür yaşama...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“30 Ağustos Zaferi, bağımsız ve özgür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz tarihsel bir dönüm noktasıdır” diyen Özgüven mesajında, “Aziz Milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük zaferinin 93. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustosta başlayan ve 30 Ağustos 1922’de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti Hürriyet ve Bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu Aziz Milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren diğer ulusları cesaretlendirerek, mücadele etmelerini sağlayan bir zafer olmuştur. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.

Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı Zaferin 93. yıldönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları, kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Bu duygularla; Ereğlili hemşerilerimizin, Aziz Türk Milletinin ve kahraman Türk Ordusunun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.