1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Özgüven’den Taziye Mesajı 
Özgüven’den Taziye Mesajı 

Özgüven’den Taziye Mesajı 

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında DEAŞ terör örgütünün saldırılarında Şehit düşen 14 askerden biri olan Uzman Çavuş Burak Boz ve tüm şehitlerimiz için taziye mesajı yayınladı.

A+A-

Başkan Özgüven yayınladığı mesajında, "Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı harekâtına katılan Türk askerlerinin bulunduğu El Bab bölgesinde, terör örgütü DEAŞ unsurlarının hain saldırısında 14 askerin şehit, 6'sının ağır olmak üzere 33 askerimiz yaralandı.  Şehitlerimizden birisi ise Ereğli’mizden. Vatanın bölünmez bütünlüğü ile ülkemizin huzur ve selameti için şehit olan başta hemşerimiz Uzman Çavuş Burak Boz olmak üzere tüm askerlerimize,  yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, milletimize ve Ereğli halkımıza sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz" dedi.

 

Ülkesi için canını ve kanını feda edenlere her zaman dua edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Özgüven, şu ifadelere yer verdi: "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin istikbali ve istiklali için içeriden ve dışarıdan yapılan hain saldırılara karşı uluslararası hukuktan kaynaklı haklarımızı sonuna kadar kullanmalıyız. Türk milleti, devleti ve kahraman ordusu ile bu küresel emperyalist uşağı çetelere haddini bildirecektir. Fırat Kalkanı harekâtında Yüce Rabbim Büyük Türk milletinin yanında olsun, güç kuvvet versin ve şanlı ordumuzu muzaffer kılsın" diyerek sözlerine son verdi.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.