1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Pasaj Faresi Yakalandı
Pasaj Faresi Yakalandı

Pasaj Faresi Yakalandı

Esnafı canından bezdiren hırsızları, Ereğli polisi düzenlediği başarılı operasyonla yakaladı.

A+A-

Esnafı canından bezdiren hırsızları, Ereğli polisi düzenlediği başarılı operasyonla yakaladı.

Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki pasaj içerisinde bulunan alışveriş merkezleri ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen kişiye takibe aldı. Polis ekipleri, yapılan takibin ardından M.D İsimli şahsı düzenledikleri başarılı operasyon sonrası yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlınınyapılan sorgulamasında, Ereğli’de son zamanlarda çok sayıda pasaj içerisindeki işyerlerinden hırsızlık olayının gerçekleştirdiği tespit edildi. Ereğli polisinin başarılı çalışmaları sonrası ele geçirilen şüpheli gözaltına alınırken, Ereğli’de Esnafı tedirgin eden hırsızlık olayları sonrası polis ekipleri yaptığı sıkı çalışma sonrasında pasaj faresinin ele geçirilmesiyle esnaf rahat nefes aldı.

Ereğli’de Selçuklu Mahallesi hamam sokaktaki pasaj içerisindeki zücaciye işi yapan M. A isimli kişinin pasajda ki kapalı olarak bulunan işyerinden züccaciyemalzemesi çalan şahıs aynı işyerine İkinci kez aynı saatte gelen hırsızlık şüphelisi M.D, Bu sefer yakayı ele verdi ve polis tarafından suç üstüyakalandı. Zanlı yapılan sorgulama sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ereğli polisi halkın güven ve huzuru için günün 24 saati görev başında olduğu bu başarılı çalışmayla gösterdi. Bizlerde Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun ve gözünü budaktan esirgemeyen ekibini kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.