1. HABERLER

  2. Paslı’dan Mustafa Arslan’a Tebrik

Paslı’dan Mustafa Arslan’a Tebrik

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı, Basın Kartı Komisyonu Üyeliğine seçilen Anadolu Basını Gazete Sahipleri...

A+A-

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı, Basın Kartı Komisyonu Üyeliğine seçilen Anadolu Basını Gazete Sahipleri Temsilcisi ve Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan’ı tebrik etti.

 

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı, geçtiğimiz ay Basın Kartı Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle birlikte Basın Kartı Komisyonu’nda da köklü değişikliğe gidildiğini kaydederek, böylelikle basın sektöründen her kesimin komisyonda temsilinin sağlanmış olduğunu ifade etti.

 

Paslı, yeni oluşturulan Basın Kartı Komisyonuna Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Anadolu Basını Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan’ın seçilmesini de değerlendirerek, Konya adına memnuniyet verici bir gelişme olduğunu söyledi. Anadolu Basınının yanı sıra Konya’da yazılı, görsel, işitsel ve elektronik olmak üzere geniş bir medya kuruluşu yelpazesinin bulunduğunun altını çizen Paslı, “Mustafa bey tabiri caizse hem alaylı ve hem de mektepli olarak uzun yıllar bu sektöre hizmet etmiş ve etmeye de devam eden değerli bir arkadaşımızdır. Anadolu Basının sorunlarının gerek Basın İlan Kurumu ve gerekse Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlükleri nezdinde çözümlenmesi noktasında söz sahibi olarak gazeteci kimliğiyle de Anadolu Basınının kalkındırılması için önemli hizmetlerde bulunacağı inancımdayım” dedi. Paslı, Arslan’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.