1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. POLİS OKULU MEVKİNDE OTOMOBİL SULAMA KANALINA UÇTU
POLİS OKULU MEVKİNDE OTOMOBİL SULAMA KANALINA UÇTU

POLİS OKULU MEVKİNDE OTOMOBİL SULAMA KANALINA UÇTU

Ereğli'de hareketli bir gece aynı saatlerde bir gecede  2 otomobil farklı bölgelerde sulama kanalına uçtu. Yine polis okulu mevkiinde meydana gelen kaza'da kanal yolunda seyir halinde olan otomobil sürücüsünün kontrolden çıkması sonucu sulama kanalına uçt

A+A-

Ereğli'de hareketli bir gece aynı saatlerde bir gecede  2 otomobil farklı bölgelerde sulama kanalına uçtu. Yine polis okulu mevkiinde meydana gelen kaza'da kanal yolunda seyir halinde olan otomobil sürücüsünün kontrolden çıkması sonucu sulama kanalına uçtu.

O suyun akıntısında ekipler zor anlar yaşadı.

Ereğli’de dün gece saatlerinde 38 EV 245 plakalı otomobil Ereğli Polis Meslek Yüksekokulu civarındaki İvriz sol sahile ait sulama kanalına uçtu.

38 EV 245 plakalı aracı kurtarmak için olay yerine Polis ekipleri, 112 Sağlık ve Konya Büyükşehir İtfaiye ekipleri geldi. Olay yerine intikal eden ekipler İvriz sol sahile ait kanal içerisinde bulunan aracın içerisinde ekipler sürücüyü ararken yoğun çaba sarf etti. İtfaiye ekipleri adeta zamanla yarıştı. Aracın üzerine çekilen merdivenle kontrol ettiler. Aracın içerisinde herhangi birinin olmadığının teyit edilmesi üzerine çevrede ve su kanalında yapılan incelemelerde de herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Gecenin sesliğinde yaşanan bu olay Ereğli de hareketli dakikaların yaşanmasına neden olurken aynı saatlerde yazlık mahallesinde benzer bir olayın yaşandığı haber alındı. Çekici vasıtası ile aracın kanaldan kurtarılması esnasında ise aracın şoförü olduğunu iddia eden Rasim E. olay yerine geldi. Rasim E. kanala uçtuktan sonra kendi imkânlarıyla kanaldan çıktığını, gerekli yerlere ihbar ettikten sonra olay yerinden ayrıldığını ifade belirtti.

Yapılan kurtarma çalışmaları suyun tazyiki nedeniyle yeterli olmayınca DSİ yetkililerine haber verilmesi sonucu İvriz baraj kapaklarının kapatılması sonucu her iki araçta uzun uğraşlar sonucu çıkartıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.