1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Polis Okulundan Eğitime Destek ; 500 Adet Kitap Bağışladı
Polis Okulundan Eğitime Destek ; 500 Adet Kitap Bağışladı

Polis Okulundan Eğitime Destek ; 500 Adet Kitap Bağışladı

Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Ali Kurbi, okul olarak geçen yıl Siirt’in Baykan İlçesi’ne, bu yıl ise Ereğli İpek Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kitap yardımında bulunduklarını belirterek, Şimdide TOKİ İlkokulumuza 500 adet ki

A+A-

Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Ali Kurbi, okul olarak geçen yıl Siirt’in Baykan İlçesi’ne, bu yıl ise Ereğli İpek Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kitap yardımında bulunduklarını belirterek, Şimdide TOKİ İlkokulumuza 500 adet kitap yardımında bulunarak okul kütüphanesini zenginleştirdik dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Ereğli İpek Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 400 adet kitap bağışlayan Ereğli POMEM Müdürü Ali Kurbi, POMEM öğrencilerinin bağışlarıyla biriktirilen 500 adet kitabı ise düzenlenen bir törenle TOKİ İlkokulu kitaplığına teslim etti. Ereğli TOKİ İlkokulu Müdürü Erhan Halhallı ve Türkçe öğretmeni Halil İbrahim Kaya’ya 500 adet kitabı takdim eden POMEM Müdürü Ali Kurbi, kendi öğrencilerinin okullarına bağışta bulundukları kitaplardan 500 adedini teslim ederken yaptığı değerlendirmede,Geçtiğimiz yıl Siirt İli Baykan İlçesinde bir okula kitap bağışında bulunduk. Bu Yıl Ereğli İpek Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ve şimdide TOKİ İlkokuluna benzeri bir uygulamayı gerçekleştirdik. Okuyan, okuduğunu yorumlayan ve düşüncelerini ve yaşam tarzını geliştiren nesillere ihtiyacımız var dedi. TOKİ İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erhan Halhallı ise, POMEM Müdürümüz Ali Kurbi beye nazik düşüncesi ve fedakâr katkılarından dolayı şahsına ve tüm Emniyet Teşkilatına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Suçu önlemenin en iyi yolu iyi eğitim almış olan ve okuyan genç nesiller yetiştirmektir. Bu manada önemli bir hizmete adım atan tüm yetkililere teşekkür ediyorum dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.