1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ptt Üçgöz Şubesi Açıldı
Ptt Üçgöz Şubesi Açıldı

Ptt Üçgöz Şubesi Açıldı

Ereğli'de PTT'nin, altıncı şubesi olan, Üçgöz Şubesi açıldı.

A+A-

Ereğli'de PTT'nin, altıncı şubesi olan, Üçgöz Şubesi açıldı.

Üçgöz Mahallesi Zeyrek Apartmanı altında düzenlenen PTT Üçgöz Şubesi açılışına Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcıları Agah Taşkın ve Ahmet Demirtaş,  PTT Konya Başmüdürü Akın Akıncı, PTT Konya Başmüdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan ve PTT Ereğli Müdürü Ahmet Ardıç ve çok sayıda PTT çalışanı katıldı.

1-088.jpg

Açılışta konuşan PTT Ereğli Müdürü Ahmet Ardıç, vatandaşların PTT hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak adına Gülbahçe, Belediye şubelerinin ardından Üçgöz şubesini de hizmete açtıklarını belirtti. Ardıç, "Ereğli'de bugün itibariyle bir merkez altı şube ve altı acente olmak üzere on üç adet işyeri ile hizmet vermekteyiz. İhtiyaç duyulan lokasyonlarda şube açmaya devam edeceğiz. Merkez binamızın yıkılarak yerine yeni modern bir hizmet binası yapılması ve  ilçemize kazandırılması için çalışmalarına hız vermiştir. Mevcut üç adet ATM'ye ek olarak beş adet daha ATM'yi en kısa sürede yeni açtığımız şubelerimize ve  mahallelerimizde uygun lokasyonlara kurmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. Kurum olarak Ereğli'ye özgü yöresel ürünlerin tanıtımına da özen gösterdiklerini ifade eden Ardıç, "Beyaz kiraz siyah havuç gibi ürünlerin tanıtımına yönelik çalışmalarımız kapsamında bu ürünlerin görsellerini pul olarak bastırdık.

Ereğli'mize  değer katmanın gayretindeyiz. Yine bu kapsamda  Halkapınar Belediyesi ve Ereğli Belediyesi ile yaptığımız çalışma neticesinde İvriz Kabartması, Karayusuflu Tarihi Çınarı ile Demokrasi Nöbetlerini Türkiye'de bir ilk olarak pula dönüştürdük. Ereğlili hemşerilerimizi PTT Kargo'nun avantajlarından yararlanmaya davet ediyorum. Tüm özel günlerde  %25 indirim avantajı sunuyoruz. Her türlü ambalajlama paketleme gönderim işlemleri merkez ve tüm şubelerimizde titizlikle yerine getirilmekte gerekirse adreslerinden alım da yapmaktayız. Özellikle Ereğli kirazını tanıtmaya ve taşımaya talibiz" ifadelerini kullandı.

2-120.jpg

Kurdele kesilerek yapılan açılış sonrası protokol üyeleri sohbet etti.3-105.jpg4-083.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.