1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Şehir Buluşmaları Ereğli’de Gerçekleşti
Şehir Buluşmaları Ereğli’de Gerçekleşti

Şehir Buluşmaları Ereğli’de Gerçekleşti

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Ereğli Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği şehir buluşmaları kapsamında Kervansaray önünde düzenlenen programa ilgi yoğundu.

A+A-

                Konya Büyükşehir Belediyesi ve Ereğli Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği şehir buluşmaları kapsamında Kervansaray önünde düzenlenen programa ilgi yoğundu.

Programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, AK Parti Konya Milletvekili Adayları, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

sehir-bulusmalari-1.jpg

            Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen: “Kıymetli vatandaşlarımız malumunuz seçim dönemindeyiz, bu dönemde bazı ekonomik sıkıntılar yaşatılmaya çalışılıyor. Partimiz ve Cumhurbaşkanımız üzerine oynanan oyunlar devam ediyor. Ülkemizi, son 17 yılda 3,5 kat büyüten, işsizliği büyük oranda azaltan, sayısız projeler ortaya koyan, dev yatırımlarla dünyaya gıpta ettiren, ülkesinin saygınlığını her geçen gün artıran bir lider ve bir parti var. Bu oyunlarla AK Parti ve Cumhurbaşkanımızı yıldıracaklarını sananlar yanılıyor. Her zaman olduğu gibi 24 Haziran’da da halkımız ferasetini ortaya koyacak ve inşallah tüm oyunları bozacak. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi selamlıyor, Ramazan ayının rahmeti ve bereketinin üzerinize olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

sehir-bulusmalari-2.jpg

            Daha sonra kürsüye gelen sırasıyla;

Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Bu güzel günde misafirlerimizle ve siz değerli hemşehrilerimizle Ramazan ayını dolu dolu yaşıyoruz. Allah(cc) muhabbetimizi daim eylesin inşallah. Gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse ilgili Bakanlıklarımızla birlikte Ereğli’mize 4 yılda önemli hizmetler yaptık. Bu anlamda Büyükşehir Belediyemizin Ereğli’mize yaptığı yatırımlar 150 Milyon Türk Lirasını buldu, özellikle Tahir Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bunun yanında 24 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’e, partimize ve hizmet siyasetine olumlu teveccühleri bizleri mutlu ediyor. İnşallah 24 Haziran’dan sonra yeni Cumhurbaşkanı sistemi ile Ereğli’miz, bölgemiz ve ülkemiz hizmetler noktasında 2023,2053,2071 hedefleri doğrultusunda önemli mesafeler kat edecek. Bu duygu ve düşüncelerle katılımlarından dolayı değerli misafirlerimize ve burada bizimle olan siz kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

sehir-bulusmalari-3.jpg

            AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek: “Bir Ramazan gününde, iftar öncesinde bu buluşmayı tertipleyen AK Parti İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederek siz değerli hemşehrilerimize hoşgeldiniz diyorum. Ereğli’mize Büyükşehir Belediye Başkanlığımız döneminde önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Bundan sonraki dönemde de değerli Başkanımızla bu hizmetler devam edecek, Ereğli’ye muhabbetimiz ve müjdelerimiz bitmez. Malumunuz önümüzde ülkemizin geleceği adına önemli bir seçim var. Bakınız biz her zaman yaptıklarımızla konuşuyor, yaptıklarımızı yapacaklarımıza teminat gösteriyoruz. Ve diyoruz ki yaparsa yine AK Parti yapar. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlıyor ve Allah(cc)’a emanet ediyorum” dedi.

sehir-bulusmalari-4.jpgsehir-bulusmalari-6.jpg

            Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: “Böyle güzel bir günde Ereğli İlçemizde olmaktan ve bu manevi hazzı paylaşmaktan dolayı çok mutluyuz. Tabi önümüzde önemli bir seçim var, gördük ki Ereğli 24 Haziran’a hazır Elhamdülillah. İnşallah 24 Haziran’dan sonra yeni Türkiye bir şahlanışa daha geçecek. Bu duygularla Ramazan ayını tebrik eder, hayırlı günler dilerim” dedi.

            AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez: “Öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu kurtuluş olan Ramazan ayının sonuna yaklaşıyoruz. Bu aydan sonra Ramazan Bayramı’nı yaşayıp 24 Haziran’da inşallah çifte bayram yaşayacağız. Bu seçim ülkemiz için çok önemli, 16 yılda ülkeyi baştan başa ihya eden bir lider ve parti var. Bunu göz önünde bulundurarak 24 Haziran’da halkımızın hizmetlerin devamı, birlik, bereket ve bolluk için doğru kararı vereceğinden yana hiç şüphemiz yok” dedi.

            Konya AK Parti İl Başkanı Hasan Angı: “Öncelikle bu Ramazan ayının Ereğli’mize, Konya’mıza ve ülkemize bereketler getirmesini Cenab-ı Allah(cc)’tan niyaz ederim. 2001’den bu yana AK Pati’nin yaptıklarını saymaya zamanımız yetmez. 2001 Türkiye’sini göz önüne aldığımızda bugün nerede olduğumuzu daha iyi tahlil edebiliriz. Halkımızın bu tahlili her seçimde olduğu gibi bu seçimde de çok iyi yapacağından ve 24 Haziran’da seçimini AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan şeklinde yapacağından eminiz. Bu düşüncelerle Allah(cc) tuttuğumuz oruçlarımızı dergahında kabul eylesin, hayırlı iftarlar” dedi.

sehir-bulusmalari-5.jpg

            AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun: “Ereğli’mizin güzel insanları hepinize güzel bir akşam diliyorum. Tabi artık Vakit Ereğli Vakti, Vakit Türkiye Vakti ama bir taraftan da Vakit İftar Vakti bu nedenle sözlerimi uzun tutmayacağım. Biliyorsunuz ülkemizin ilerleyişini, büyümesini çekemeyen dışta düşman, içerde hainler var. Ancak bu düşman ve hainler emellerine ulaşamayacaklar. Allah(cc)’ın izniyle 24 Haziran’da milletimiz bunlara en güzel cevabı sandıkta verecektir. Bu düşüncelerle hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyor, hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.

Konuşmaların akabinde protokol üyeleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan tarihi Kervansaray’ı gezdi, ardından bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirerek on binlerce kişinin katıldığı iftar yemeğine geçti ve burada Ereğlililerle kucaklaştı.

sehir-bulusmalari-7.jpgsehir-bulusmalari-8.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.