1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. "Şer Güçlere, Hainlere Fırsat Vermeyeceğiz"
"Şer Güçlere, Hainlere Fırsat Vermeyeceğiz"

"Şer Güçlere, Hainlere Fırsat Vermeyeceğiz"

Ereğli Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıldönümünde Yunus Emre 15 Temmuz Demokrasi Parkında organize edilen 'Milli İradeye Sahip Çıkma ve Şehitlerimizi Anma Programı'nda konuşan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Türk Devleti n

A+A-

15 Temmuz'da yaşananlar da bunun bir tekrarıdır. Fetö terör örgütü başta olmak üzere şer güçlere, hainlere fırsat vermeyeceğiz" dedi.

 Binlerce vatandaş katılımı ile gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Özgüven, "94 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bu milletin evlatları 30 Ağustos Zaferini şanlı tarihimize altın harflerle yazdılar. O zaman da milli birlik ve beraberlik içinde olan vatan evlatları ülkemizin her karış toprağını korumak, kollamak için, düşman ayakları altında ezdirmemek için şehit düşmüşlerdir, gazi olmuşlardır. Bu vatanı bizlere kanlarıyla, canlarıyla emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet duygularımızı ifade etmek istiyorum" diye konuştu.
    "Türk Devleti ne zaman güçlense, ne zaman mazlumların yanında yer alsa şer güçler, hainler iş başına geçiyor. 15 Temmuz'da yaşananlar da bunun bir tekrarıdır" diyen Özgüven, "İşin acı olan tarafı içimizdeki dost görünen hainlerin bunu yapmasıdır. Peygamber ocağı diye tabir ettiğimiz ordumuzun içinden çıkan, ordumuzun üniformasını giyen hainler bu milletin vergileriyle alınan helikopterlerle, silahlarla bu millete kurşun sıkmışlardır. Ama şükürler olsun ki aziz milletimiz Türkiye'nin her yerinde dimdik ayakta durmuş, milli iradeye, vatanına sahip çıkmıştır. Millet olarak kendimize olan güvenimizi her zaman taşıyacak, birlik ve beraberliğimizi sıkı tutarak sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getireceğiz. 15 Temmuz'daki duruş ve 7 Ağustos'ta partiler üstü gerçekleşen İstanbul mitingi tüm dünyaya, dosta düşmana bir ders ve örnek olmuştur. Asil milletimin dik duruşuna ve kararlılığına teşekkür ediyorum” dedi.
    
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.