1. HABERLER

  2. Servis Minibüsçülerinden Teröre Tepki Konvoyu

Servis Minibüsçülerinden Teröre Tepki Konvoyu

Ereğli SS 96 Nolu servisçiler kooperatif üyelerinden oluşan minibüsçü esnafı, son zamanlarda yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için 75 araçlık...

A+A-

Ereğli SS 96 Nolu servisçiler kooperatif üyelerinden oluşan minibüsçü esnafı, son zamanlarda yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için 75 araçlık ‘Teröre tepki’ konvoyu düzenledi.

Ereğli SS 96 Nolu servisçiler Derneği Üyeleri, son zamanlarda yaşanan terör olaylarına tepki göstermek ve şehitleri anmak amacıyla kooperatif binası önünde buluşan minibüsçü esnafı Anıt alanına hareket ederek belediye önünde toplandı. Burada kooperatif başkan Mehmet Korkmaz tarafından basın açıklamasında bulunuldu.

Servis Minibüsçüler adına konuşan Ereğli SS 96 Nolu servisçiler kooperatifi Başkanı Mehmet Korkmaz “Biz servis minibüsçüleri esnafı olarak her zaman devletimizin yanındayız. Polis ve Askerimizin en büyük destekçisi bizleriz diyen Korkmaz, Alınacak kararların arkasındayız ve takipçisiyiz. Bugün burada bir nebze olsun ses getirmek için arkadaşlarımızla birlikte toplandık. Buradan hep birlikte konvoy halinde hareket edip, etrafımıza da fazla rahatsızlık vermeden konvoyumuzla tekrar buraya geleceğiz diyen Korkmaz. Bütün arkadaşlarımıza bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum dedi. Şehitlerimize Allahtan rahmet diler, Vatanımızın başı sağ olsun” dedi.

Minibüsçüler, basın açıklaması ardından arabalarının önlerine ve arkalarına astıkları Türk bayraklarıyla ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ gibi destek yazılarıyla kornalar eşliğinde devam eden konvoya zaman zaman ilçe halkıda destek verdi, Ereğli caddelerinde düzenlenen konvoy ile şehir turu atarak şehitlerimize destek verdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.