1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Sis Aman Dikkat!!!
Sis Aman Dikkat!!!

Sis Aman Dikkat!!!

​​​​​​​Ereğli ve Bölgemizde yoğun sis karayolunda ulaşımı olumsuz yönde etkiliyor. Konya Adana karayolunda aşırı sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken kazaları da beraberinde getiriyor.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Konya Adana karayolunda yoğun sisetkili oluyor. Karapınar ve Ereğli Bölge Trafik ekipleri, Sis nedeniyle peş peşe meydana gelen kazalar sebebiyle karayolunda sürücüleri Sis’e karşı uyararak dikkatli olmaları konusunda megafonla yol hakkında bilgi veriyor.

Sabah saatlerinde başlayan sis, gece ile beraber etkisini arttırdı. Şehrin merkezi ile karayolunda ve yüksek kesimlerinde daha da etkili olan sis, görüş mesafesinin oldukça azalmasına neden oldu. Sisli havanın etkili olması ile görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü. Sisli hava ile görüş açısının düştüğü ve vatandaşların karayolu üzerinde metrelerce yakınından dahi görülmesi güçleşti. Sis nedeniyle, sürücüler trafikte ilerlemekte güçlükler yaşadı.

Karayoluna çıkacak olan sürücülerin zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları ve araçlarında gerekli tertibatlarını bulundurmaları can ve mal güvenliği açısından önem arz etmektedir.

Unutmayın ki sizlerin yolunu bekleyenlerin olduğunu, o yüzden yolunuzda farınızda açık olsun diyor ve hayırlı yolculuklar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.