1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Son Dakika!
Son Dakika!

Son Dakika!

Viranşehir'de Hakim ve Savcı Lojmanlarına Bombalı Araçla Saldırı!Son dakika gelişmesi... Şanlıurfa Viranşehir'de hakim ve savcı lojmanlarına bombalı araçla saldırı düzenlendi. Patlamada 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 yaralı var.

A+A-

Viranşehir'de Hakim ve Savcı Lojmanlarına Bombalı Araçla Saldırı!

Son dakika gelişmesi... Şanlıurfa Viranşehir'de hakim ve savcı lojmanlarına bombalı araçla saldırı düzenlendi. Patlamada 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 yaralı var.

 

Şanlıurfa Viranşehir'in YenişehirMahallesi'ndeki hakim ve savcı lojmanları ile Kaymakamlık binasının bulunduğu alanda saat 20.45 sıralarında bombalı araçla saldırı düzenlendi. Şanlıurfa Valisi saldırıda 3 yaşında bir çocuğun hayatını kaybettiğini, 15 kişinin de yaralandığını açıkladı.

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Patlama sesinin kentin hemen her bölgesinden duyulduğu belirtilirken, ilçeye Gaziantep'ten de ambulanslardın sevk edildiği öğrenildi. ŞANLIURFA VALİSİ: 1 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ, 15 YARALI VAR

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir ilçesindeki patlamanın bombalı araçla gerçekleştirildiğini, olayda 3 yaşında bir çocuğun yaşamını yitirdiğini, 15 kişinin de yaralandığını bildirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VALİ'Yİ ARAYARAK BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'yı telefonla arayarak olay hakkında bilgi aldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden 3 yaşındaki erkek çocuğa Allah'tan rahmet, 15 yaralıya da acil şifa dileğinde bulunduğu kaydedildi.

AN ANONSLARI YAPILDI

Öte yandan ilçe belediyesinden hoparlörle yapılan anonslarda, kana ihtiyaç olduğu belirtilerek, bölge halkından kan vermek için ilçedeki devlet hastanesine müracaat etmesi istendi.

SALDIRI SONRASI HÜKÜMETTEN İLK AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde gerçekleşen bombalı saldırı hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Bozdağ yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Şanlıurfa Viranşehir'de hakim,savcı ve zabıt katiplerine dönük terör saldırısını,bu saldırıyı yapanları/yaptıranları şiddetle lanetliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.