1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. SUYUNU MUAYENE EDECEĞİZ DEDİLER DOLANDIRDILAR!
SUYUNU MUAYENE EDECEĞİZ DEDİLER DOLANDIRDILAR!

SUYUNU MUAYENE EDECEĞİZ DEDİLER DOLANDIRDILAR!

Arıtma cihazı satma bahanesiyle, Yaşlı kadının 3000 TL. Sini aldılar.

A+A-

Arıtma cihazı satma bahanesiyle, Yaşlı kadının 3000 TL. Sini aldılar.

Ereğli’de yaşanılan dolandırıcılık olayında, Portatif su arıtma cihazı satıcıları, musluktan içilebilen suya çeşit türlü bahaneler bularak 70 yaşındaki Hediye Erçek isimli yaşlı kadını iddiaya göre dolandırmak suretiyle mağdur etti.

Olay, İlçemiz Ereğli’de Ziya Gökalp Mahallesi Şeftali sokakta meydana geldi. Tanıtımı gerçekleştirilerek portatif arıtma cihazlarını satmak için bir pazarlama yöntemi olarak pet şişelerde satılan hazır sulardan kaliteli şebeke sularına kadar her türlü su kötülenen yöntem ile, Son zamanlarda yaşanılan çeşit türlü dolandırıcılık olaylarına bir yenisi de bu şekilde eklendiği görülürken satış rakamlarını yükseltebilmek adına farklı senaryolar hedefleyen pazarlamacılar, şehir şebeke suyunun kötü olduğunu göstermek için “bilimsel bir üçkağıda” bile başvuruyor.

Ereğli’de Hediye ve Hoca Ali Erçel isimli yaşlı çiftin Ziya Gökalp Mahallesi Şeftali Sokakta ki evine gelen şahıslar Hediye Erçel’in 3000 TL. sini çeşitli laf oyunlarıyla alarak sırra kadem basan 2 şahıs polis tarafından aranıyor. Kendi gibi yaşlı ve hasta olan eşiyle birlikte müstakil bir evde yaşayan Hediye Erçel çiftçi emeklisi olan eşinin aylığından 50 TL alarak birikimi olan 3000 TL Sini alan kendini bilmez o kişiler bir de bize dua teyze diyerek izlerini kaybettirerek mağdur ettiler. Yaşadığı bu durum karşında büyük şok yaşayan Hediye Erçel isimli yaşlı teyze polis ekiplerinin bir an önce kendisini mağdur eden şahısları yakalayarak mağduriyetinin giderilmesi istedi.

Polis arıtma cihazı satma bahanesiyle yaşlı çifti mağdur eden zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.