1. HABERLER

  2. TANER BOLAT'IN MUTLU GÜNÜ

TANER BOLAT'IN MUTLU GÜNÜ

İlçemiz Ereğli’nin sevilen ailelerinden olan, Bolat ailesinin ve Ereğlimizin yetiştirdiği önemli bürokratlardan hemşerimiz, Burdur İli Ağlasun İlçesi...

A+A-

İlçemiz Ereğli’nin sevilen ailelerinden olan, Bolat ailesinin ve Ereğlimizin yetiştirdiği önemli bürokratlardan hemşerimiz, Burdur İli Ağlasun İlçesi Kaymakamı Taner Bolat dünya evine girdi.

Hemşehrimiz Kaymakam Taner Bolat Öğretmen Gizem Günenç ile Ereğli'de yapılan görkemli düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

Günenç ve Bolat çiftinin bu mutlu günlerinde onları sevdikleri yalnız bırakmadı.Demireller düğün salonunda yapılan düğün törenine bir çok İl Valisi, ilçe Kaymakamları Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Bürokratlar ve Ereğli dışından çok sayıda davetli katıldı.

Düğün töreninde davetliler doyasıya eğlenirken, Ereğli’nin yetişdirdiğisevilen başarılı bürokratlarından Kaymakam Bolat ise bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini paylaşanlara teşekkür etti.

Bizler’de Bolat ve Günenç çiftine, Metro tv ailesi olarak tebrik ediyor ve ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Başarılı Kaymakamımız Taner BOLAT'ın 1 Kasım 2015 seçimlerinde de milletvekili aday adayı olacağı ise edinilen bilgiler arasında. Ereğlimize ve Türkiye'mize hayırlı olsun diyor ve hizmet yarışında bizler de şimdiden kendisine başarılar diliyoruz.

HEMŞERİMİZ KAYMAKAM BOLAT'IN MUTLU GÜNÜ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.