1. HABERLER

  2. Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürlüğü Çalışanlarından Şehitlere Dua

Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürlüğü Çalışanlarından Şehitlere Dua

Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürlüğü çalışanları, Türk İmar-Sen Konya Şube Başkanlığı öncülüğünde bir araya gelerek Dağlıca, Iğdır ve Ülkenin...

A+A-

Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürlüğü çalışanları, Türk İmar-Sen Konya Şube Başkanlığı öncülüğünde bir araya gelerek Dağlıca, Iğdır ve Ülkenin çeşitli illerinde şehit düşen asker ve polisler için ilk önce saygı duruşu,ardından istiklal marşı okuduktan sonra dua ettiler.

Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürlüğü bahçesinde bir araya gelen Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürlüğü çalışanları ve Türk İmar-Sen Konya Şube Başkanı Hamdi Altunbaş ve üyeleri, Terör örgütü tarafından Dağlıca, Iğdır ve Ülke genelinde şehit düşen asker ve polisler için toplanarak Türk Bayraklarıyla tepkilerini gösterirken, şehitleri için dua ettiler.

Teröre Tepki ve Şehitlere dua programı saygı duruşunun ardından okunan İstiklal marşı ile devam etti. Türk Diyanet Vakıf-Sen Başkanı Atila Ayhan’ın şehitler için yaptığı dua ile son buldu.

Türk İmar-Sen Konya Şube Başkanı Hamdi Altunbaş” Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürlüğü çalışanları olarak bizde teröre tepkimizi göstermek, hem de birlik beraberlik içinde olduğumuzu göstermek adına bir araya geldik.

Gün birlik ve beraberlik günüdür. Tüm kesimler sağduyulu olmak zorundadır. Türk milleti bu zor günlerde birlik ve beraber içerisinde atlatacaktır. Türk milletinin birlik ve beraberliği kimse bozamayacaktır. Tüm milletimizi sağduyuya davet ediyoruz”

Dağlıca, Iğdır ve Ülkemizin çeşitli illerinde terör örgütlerince yapılan saldırılarda şehit olan asker ve polislerimize Allahtan rahmet dilerken, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.