1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. TAYYİBE & MEHMET ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ
TAYYİBE & MEHMET ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

TAYYİBE & MEHMET ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

İlçemiz Ereğli’nin sevilen Ailelerinden olan YÜCEL VE ŞEN Ailelerinin sevgili oğulları Mehmet ile sevgili kızları Tayyibe’nin mutlu günleri,

A+A-

İlçemizin seçkin Ailelerinin çocuklarının düğünü geçtiğimiz hafta sonu, Düzenlen görkemli düğün törenin de hayatlarını birleştirdi.

Ereğli’de bir düğün salonunda düzenlenen düğün törenine damat ve gelinin Ereğli dışından yakın Aile arkadaşlarının katıldığı düğün törenine, Yine İlçemiz Ereğli’den de çok sayıda davetli katıldı.

Düğünde davetliler doyasıya eğlenirken, Yücel ve Şen Ailelerinin bu mutlu günlerinde sevenleri onları yalnız bırakmadı. Genç çiftler Tayyibe ve Mehmet’in Ereğli’de yaptığı düğün törenine çok sayıda konuk katıldı. İlçemiz Ereğli de bir düğün salonunda gerçekleşen düğün töreninde ise genç çiftlerin nikahlarını Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven kıydı. Evlilik cüzdanını Başkan Özgüven Gelin hanıma verdi. Bu görkemli düğünde bir araya gelen davetliler eş, dost ve akrabalarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ereğli’de düzenlenen düğün törenine ev sahipliği yapan Yücel ve Şen Aileleri ise, Bu mutlu günde kendilerine yalnız bırakmayan, Ereğli dışından ve Ereğli’den düğüne katılan tüm dost ve misafirlere teşekkür etti.

Bizlerde Metro tv Ailesi olarak Tayyibe ve Mehmet çiftini kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.